Site icon A3 Haber

Bölgesel Amatör Lig takımlarının TFF önünde isyanı: Bu ligin adı BAL değil ‘ballı birlik’ haline geldi

Bölgesel Amatör Lig (BAL) kulüpleri temsilcileri, Futbol Federasyonu’nun liglerden küme düşmenin kaldırılması ve Bölgesel Amatör Lig’lerde bazı ikinci, üçüncü ve dördüncü sıradaki takımların bir üst lige çıkarılması kararına tepki gösterdi. Çiğli Belediyespor Asbaşkanı Deniz Çıtak, “Bu ligin adı BAL Lig değil Ballı birlik haline geldi” dedi.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) kulüpleri temsilcileri, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) önünde toplanarak basın açıklaması yaptı. TFF’nin Riva’daki tesislerinin önündeki basın açıklamasına, Çiğli Belediyespor, 1074 Çankırıspor, DSİ Karadenizspor, Ankara TKİ Spor, Yunus Emre Belediyespor kulüplerinin başkan ve temsilcileri katıldı.

Kulüp temsilcileri adına konuşan Çiğli Belediyespor Asbaşkanı Deniz Çıtak, “Bu işin statüsünde 3 puan statüsü dünyanın hangi ülkesinde var. Bunu açıklarlarsa biz bütün itirazlarımızı geri çekeceğiz” dedi.

“Bizler görüş ve önerilerimizi sunmak için randevu talep etmemize rağmen karşılık bulamadık. Biz buraya milletvekilleriyle değil, milletin kendisiyle geldik” diyen Çıtak şunları söyledi:

“DÜNYANIN HİÇBİR YERİNDE BÖYLE BİR KARAR YOK”

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) 4’üncü Grubu 42 puanla ikinci sırada tamamlayan 1074 Çankırıspor’da Kulüp Başkanı Alaattin Arslan da şöyle dedi:

Exit mobile version