A3 Haber

Kadın cinayeti sanığı yakalandı, mahalleli karakolun önünde toplandı: “Bize verin, gereğini yapalım”

Kadın cinayeti sanığı yakalandı, mahalleli karakolun önünde toplandı: “Bize verin, gereğini yapalım”

Kadın cinayeti sanığı yakalandı, mahalleli karakolun önünde toplandı: “Bize verin, gereğini yapalım”
Ağustos 20
15:11 2020

Antalya Serik’te, kızının düğünü için barışan eşi Dudu Ç.’yi bıçaklayarak öldürdükten sonra kaçan M.Ç. komşusu tarafından yol kenarında otostop çekerken yakalanarak polise teslim edildi. Dudu Ç.’nin yakınları ve mahalle sakinleri Serik Polis Merkezi önüne giderek, “Onu bize verin, biz gereğini yapalım” diye bağırdı

Antalya’nın Serik ilçesine bağlı Merkez Mahallesi 2100 Sokak’ta 18 Ağustos salı günü, yaşanan olay iddialara göre şöyle gelişti: Yedi çocuk annesi 40 yaşındaki Dudu Ç. ile 41 yaşındaki M.Ç., bir süre önce ayrı yaşamaya başladı. Dudu Ç., geçtiğimiz aylarda hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı M.Ç. ile bir hafta önce, olaydan bir gün önce akşam yapılan kızının düğünü için barıştı. Ancak çift arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. M.Ç., tartışma sırasında Dudu Ç.’yi boğazından ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayarak öldürdü, ardından kaçtı.

Otostop çekerken komşusu tanıyıp yakaladı

Polisin aradığı şüpheli koca M.Ç., bu sabah, Antalya- Serik Karayolu’nun Cumalı mevkisinde otostop çekerken yakalandı. M.Ç. ile aynı mahallede yaşayan Dursun Kara, yanındaki iki arkadaşıyla yol kenarında otostop çeken M.Ç.’yi gördü. Kara ve arkadaşları yüzünde maske olan bitkin haldeki M.Ç.’yi yakalayıp, polisi aradı. Antalya merkeze gitmek üzere otostop çektiği belirlenen M.Ç., gelen polis ekiplerince gözaltına alındı.

Dudu Ç.’nin yakınları ve mahalle sakinleri ise Serik Polis Merkezi önüne giderek, “Onu bize verin, biz gereğini yapalım. Onu bizden saklamayın. O hunharca cinayet işledi” diye bağırdı. Dudu Ç.’nin babası Durmuş Kara ise fenalık geçirdi. Acılı baba yakınları tarafından hastaneye götürüldü. Polis toplanan kalabalığı şüphelinin merkezde olmadığını söyleyerek, evlerine gönderdi.

Şüpheliyi yakalayan Dursun Kara, “Kendisini mahalle sakinleri olarak her yerde arıyorduk. Bugün Antalya yolunun Serik çıkışında otostop yaparken bitkin halde gördük ve yakaladık. Ağzında maske, kafasında şapka, üzerinde uzun kollu bir gömlek vardı. Şüphelendik yakaladık. Polise haber verdik hemen gelip, teslim aldılar” dedi. (DHA)

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER