A3 Haber

Cezaevinden izinli çıktı, 11 yıl sonra aynı yerde ikinci kez cinayet işledi

Cezaevinden izinli çıktı, 11 yıl sonra aynı yerde ikinci kez cinayet işledi

Cezaevinden izinli çıktı, 11 yıl sonra aynı yerde ikinci kez cinayet işledi
Ağustos 24
22:19 2020

Aydın’da tartıştığı kişiyi öldüren ve 1 kişiyi de yaralayan şüpheli, 6 saatlik kovalamacanın ardından yakalandı. Yakalanan katil zanlısının 2009 yılında aynı yerde cinayet işlediği ortaya çıktı.

Aydın’da dün saat 23.30 sıralarında ilçeye bağlı Arslanlı Mahallesi kahvehaneler mevkisinde meydana gelen olayda iddiaya göre aralarında daha önceden husumet olan Ali E. ile Yasin B. karşılaştı.

Bilinmeyen nedenle çıkan tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Ali E., iddiaya göre belinden çıkardığı tabancayla Yasin B. ve yanındakilere ateş açtı. Tabancadan çıkan kurşunlar Yasin B. ile kavgayı ayırmak isteyen emekli gardiyan Hasan Kuruoğlu’na isabet etti.

Durumu ciddiyetini koruyor

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edilirken, şüpheli Ali. E. ise kaçtı. Yaralılar, sağlık ekiplerince Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Hasan Kuruoğlu doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Yasin B.’nin ise durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Olaydan sonra Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri kayıplara karışan Ali. E.’yi yakalamak için çalışma başlattı. Kırsal Sevindikli Mahallesi’nde bir portakal bahçesinde saklanan Ali E. nefes kesen kovalamacanın ardından olaydan 6 saat sonra yakalandı.

Geniş güvenlik önlemi alındı

Gözaltına alınan Ali E., İlçe Emniyet Müdürlüğünde sorgusunun tamamlanmasının ardından sağlık kontrolü için çelik yelek giydirilerek Nazilli Devlet Hastanesi’ne getirildi. Buradaki işlemlerinin ardından geniş güvenlik önlemleri altında Nazilli Adliyesi’ne getirilen Ali E., çıkarıldığı mahkemece ‘adam öldürmek’ suçunda tutuklanarak ikinci kez Nazilli E Tipi Kapalı Ceza ve Tutuk Evi’ne gönderildi.

2009’da da aynı yerde cinayet işledi

Nazilli ilçesi kırsal Arslanlı Mahallesi’nde 2009 yılında meydana gelen olayda, Ali E. bir düğünde karşılaştığı ve arasında husumet bulunan Muzaffer Balcı’yı da tabancayla vurarak öldürmüştü. Cinayetle ilgili tutuklanan Ali E.’ye yargılandığı davada 20 yıl hapis cezası verildi. Nazilli Kapalı Cezaevi’nde 11 yıldır tutuklu bulunan Ali E.’nin bir kaç gün önce izinli olarak dışarı çıktığı öğrenildi.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER