A3 Haber

Kıskançlık nedeniyle eşini dokuz yerinden bıçakladı, tutuklandı

Kıskançlık nedeniyle eşini dokuz yerinden bıçakladı, tutuklandı

Kıskançlık nedeniyle eşini dokuz yerinden bıçakladı, tutuklandı
Eylül 07
12:52 2020

Bursa’da eşi Melek D.’yi dokuz yerinden bıçakladıktan sonra gözaltına alınan Orhan D., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Bursa’nın Yıldırım ilçesine bağlı Arabayatağı Mahallesi, Atmaca Sokak’ta pazar gecesi saat 02.00 sıralarında iki çocuğunun annesi eşi 27 yaşındaki Melek D.’nin kendisini aldattığından şüphelenen 37 yaşındaki Orhan D., eşinin telefonuna bakmak istedi. Melek D.’nin buna karşı çıkması üzerine ikili arasında tartışma çıktı.

Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Çocukların odalarında uyuduğu sırada Orhan D., mutfaktan aldığı bıçakla, eşi Melek D.’yi dokuz yerinden bıçakladı. Olayın ardından Melek D., Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak, tedaviye alındı. Orhan D. ise polis ekiplerince yakalanarak, gözaltına alındı.

‘Kasten adam öldürmeye teşebbüs’ten tutuklandı

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınan Orhan D.’nin ilk ifadesi ortaya çıktı. İfadesinde karısını bir süredir sosyal medyada açtığı sahte hesapla takip ettiğini ve kıskançlık yüzünden bıçakladığını itiraf eden Orhan D.’nin, “Ben eşimin uzun süredir beni aldattığını düşünüyordum. Olay gecesi biz uyurken gece 01.00 gibi telefonu çaldı. Kalktı ilk başta telefonu açmak istemedi. Ben telefonu açmasını isteyince, açtı ve karşı taraftan bir erkek sesi geldi. Sonra Melek telefonu kapattı. Ona arayan kişinin kim olduğunu sorduğum zaman bana ‘söylemeyeceğim’ dedi. Bunun üzerine tartışmaya başladık. Tartışma sırasında ben kendime hakim olamadım ve bıçakladım. Pişmanım” dediği öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından dün akşam saatlerinde adliyeye sevk edilen Orhan D., çıkarıldığı mahkemece ‘kasten adam öldürmeye teşebbüs’ suçundan tutuklandı. (DHA)

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER