A3 Haber

Köyün imamı çocuk istismarından tutuklandı

Köyün imamı çocuk istismarından tutuklandı

Köyün imamı çocuk istismarından tutuklandı
Eylül 13
11:02 2020

Sakarya’dan sonra bir iğrenç saldırı da Van’da… Uşşaki tarikatı lideri Fatih Nurullah’ın 12 yaşındaki kız çocuğuna cinsel saldırıdan tutuklanmasının ardından bir köy imamı da aynı suçtan cezaevine gönderildi. Kız çocuğunun 9 yaşında olduğu öğrenildi.

Sakarya’daki tarikat liderinin 12 yaşındaki küçük kıza yönelik istismar haberinin ardından Van’dan da benzer bir haber geldi. Van’da 36 yaşındaki, evli ve üç çocuk babası bir köy imamı çocuk istismarından cezaevine gönderildi.

Sözcü’den İsmail Saymaz’ın haberine göre olay Van’ın Gevaş İlçesi’de gerçekleşti.

Tarih 21 Temmuz 2020. Aladüz Köyü’nde altı yıldır imamlık yapan 36 yaşındaki T.B. kitap almak için camiye gelen 9 yaşındaki İ.B. adlı kız çocuğuna yönelik tacizle suçlandı.

Mağdur İ.B. ifadesinde olayı anlatırken şunları söyledi: “Üç arkadaşım ve kardeşim ile camiye kitap almaya gittik. Hoca diğerlerini kovdu. Beni kolumdan tutup yukarıya çıkardı. Kolunu ısırıp kafasına yumruk atarak kaçtım.”

İmam T.B. iddiayı yalanladı. Avukatı da çocuğun zeka geriliğinin bulunduğunu ileri sürdü. T.B. Gevaş Sulh Ceza Hakimliği tarafından çocuğun basit istismarı suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER