A3 Haber

Servisçilerden İBB önünde plaka eylemi: İmamoğlu’nu protesto ettiler

Servisçilerden İBB önünde plaka eylemi: İmamoğlu’nu protesto ettiler

Servisçilerden İBB önünde plaka eylemi: İmamoğlu’nu protesto ettiler
Eylül 16
15:38 2020

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu protesto eden servis şoförler, talepleri karşılanmazsa 24 Eylül günü belediyenin Saraçhane binası önünde yol kapatma kararı aldıklarını açıkladı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun “2015 ile 2019 yılları arasında taşımacılık yapan kişilere servis plakasını vereceğiz” sözlerini protesto etmek isteyen yaklaşık 200 servis şoförü, belediyenin Saraçhane’de bulunan binasının önünde bir araya geldi. İmamoğlu aleyhinde slogan atan servis esnafı, verilecek olan kararın kendi lehlerinde sonuçlanmaması halinde 24 Eylül günü İBB Saraçhane binası önüne araçlarını bırakacaklarını belirtti.

Servisçiler adına açıklamayı yapan Hasan Hüseyin isimli esnaf şunları söyledi:

“Yanlıştan dönülmezse, Allah var gam yok. Ekrem İmamoğlu ve Cumhuriyet Halk Partisi’ne karşı her Çarşamba günü sosyal medya ve her platformda protesto edilecek. Buradan bunu sosyal medya ve medyadaki topluluklara beyan ediyoruz. 24 Eylül UKOME toplantısı vardır. 24 Eylül’de, UKOME toplantısına esnafımızı arabalarla bekliyoruz. O gün çok önemli bir gündür. Bu ekmek davasıdır. Siyasi bir tavrımız yok. Bu davanın ne siyasetle ne başka bir şeyle alakası yoktur. Bu ekmek davası. Esnafımız, haklı mücadelesinde hak hukuk davasında haklıdır. Sonuna kadar mücadele edeceğiz. Ekrem İmamoğlu başkana buradan duyurulur.” (ANKA)

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER