A3 Haber

Evlenen başsavcı Erdoğan’ı ziyaret etti

Evlenen başsavcı Erdoğan’ı ziyaret etti

Evlenen başsavcı Erdoğan’ı ziyaret etti
Eylül 20
19:48 2020

Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman, nikâh töreni sonrası AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Saray’da ziyaret etti. Kocaman ile eşi Ayça Dursun’un şahitleri ise bakanlar oldu.

Lüks tatiliyle gündeme gelen Ankara Cumhuriyet Başsavcı Yüksel Kocaman, nikahı sonrası ilk ziyaretini Saray’a yaptı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman ile Ayça Dursun’un nikâh törenine bakanlar, bürokrat ve çok sayıda AKP’li isim katıldı.

Sheraton Otel’de düzenlenen törendee AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan yer almazken, çiftin nikah şahitleri Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca, Danıştay Başkanı Zeki Yiğit, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Muharrem Akkaya, Hakimler ve Savcılar Kurulu 1. Daire Başkanı Halil Koç, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu oldu.

“Hatıra fotoğrafı” çektiler

Kocaman ve eşi Dursun’un nikah sonrası Saray’da Erdoğan’ı ziyaret etmesi ise dikkat çekti. Erdoğan, Kocaman ve eşi İnşaat Mühendisi Ayça Dursun’u aile büyükleri ile Saray’da kabul etti. Ayça Dursun’a düğün hediyesi veren Erdoğan, ardından gelin ve damat yakınlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Çiftin Saray’daki Erdoğan ziyareti Kocaman’ın memleketi olan Zonguldak’ın yerel internet sitelerinde haber oldu.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER