Site icon A3 Haber

Dilmen, “Tüm futbol camiası GBT’den geçmeli” dedi ve açıkladı: Bunlar FETÖ’cü, defolun gidin bu ülkeden

Rıdvan Dilmen’in dün Fethullah Gülen ile bağlantısı olduğunu iddia ettiği birçok kişiyi canlı yayında açıklamasının yankıları sürüyor. Bir çok spor yazarlarının Fethullah Gülen ile ilgili tweet’lerini paylaştı. Dilmen, “Temsilciler, federasyon temsilcileri ve ben dahil gazeteciler araştırmadan geçirilmeli” ifadelerini kullandı.

Önceki gün “İsim isim; kimler vatan haini, kimler vatan sevdalısı açıklayacağım” diyen eski futbolcu ve spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, NTV canlı yayında zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Dilmen, Fenerbahçe-Hatayspor maçının ardından canlı yayında birçok kişi hakkında iddialarda bulundu.

Rıdvan Dilmen, bir gün önce “Her şeyi açıklayacağım” dedikten sonra kendisi için “şeytan” ifadesini kullananları mahkemeye vereceğini açıkladı.

Rıdvan Dilmen, gazeteci İbrahim Seten başta olmak üzere Mehmet Aslan, muhabir İsmail Er isimlerinin sosyal medya hesaplarından Fethullah Gülen ile ilgili attıkları tweet’leri gündeme getirdi. Dilmen, bu tweet’ler sebebiyle savcılığa  suç duyurusunda bulunacağını aktardı.

Dilmen, ayrıca dönemin Başbakanı Tayyip Erdoğan için ‘Sesi vuvuzela gibi çıkıyor’ diyen İbrahim Seten’i devlet büyüklerine saygısızlık yapması nedeniyle eleştirdi.

İşte Dilmen’in flaş açıklamalarından satır başları:

“Rasim Ozan Kütahyalı, sen FETÖ’nün yanındaydın”

Exit mobile version