Site icon A3 Haber

CHP’den “Ali Edizer” açıklaması: Bu şahsı bir an önce müşahede altına almak gerekiyor

CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, medeni kanunu hedef alan skandal sözleriyle tepki çeken Ali Edizer hakkında yaptığı açıklamada, “Türkiye’nin en saygın kurumlarından biri olan GATA kimlere emanet edilmiş? Bu adamları neden bu görevlere getiriyorsunuz? Bu adamları kim bu görevlere getiriyor? Bu şahsı bir an önce hastanenin Ruh ve Sinir Hastalıkları bölümünde müşahede altına almak gerekiyor” dedi

CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Öztrak, medeni kanunu hedef alan skandal sözleriyle tepki çeken Ali Edizer’in GATA Başhekim Yardımcılığı görevinden alınmasına değindi. Öztrak, “Türkiye’nin en saygın kurumlarından biri olan GATA kimlere emanet edilmiş? Bu adamları neden bu görevlere getiriyorsunuz? Bu adamları kim bu görevlere getiriyor? Bu şahsı bir an önce hastanenin Ruh ve Sinir Hastalıkları bölümünde müşahede altına almak gerekiyor” dedi. Öztrak, TÜİK’in açıkladığı eylül ayı enflasyonu hakkında da şunları söyledi:

“TÜİK hangi marketten fiyat topluyorsa millete de o marketlerin adresini versin, şu ucuzluktan milletimiz de yararlansın. Damadın talimatını yerine getirmek için rakamları ne kadar makyajlarlarsa makyajlasınlar millet ne yaşadığını çok iyi biliyor”

Öztrak’ın açıklamalarından satır başları:

Yeni Ekonomi Programı

Koronavirüs salgını

AYM tartışması

Baro seçimleri

Medeni kanunu hedef alan Ali Edizer’in sözleri…

MHP’li Haberal’ın şoförü…

Exit mobile version