A3 Haber

Sahte içkiden dokuz günde 59 can kaybı

Sahte içkiden dokuz günde 59 can kaybı

Sahte içkiden dokuz günde 59 can kaybı
Ekim 17
21:49 2020

Kırklareli’nin Vize ilçesinde, sahte içkiden zehirlenen Tayfun Yatkın hastanede yaşamını yitirdi. İstanbul, İzmir, Mersin, Aydın, Muğla, Kırıkkale, Trabzon, Tekirdağ, Zonguldak ve Kırklareli’nde 9 Ekim’den bu yana sahte içkiden yaşamını yitirenlerin sayısı 59’a yükseldi.

A3 Haber Merkezi- Kırklareli’nin Vize ilçesine bağlı Kıyıköy beldesinde balıkçılık yapan Soner Dolukan, Tayfun Yakın ile M.B. ve T.A., önceki akşam saatlerinde içki içta. İddiaya göre, el yapımı sahte içki içtikten sonra rahatsızlanan dört kişi, yakınlarınca Vize Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Burada ilk müdahaleleri yapılan dört kişi, Tekirdağ ve Kırklareli’deki hastanelere götürülerek, tedaviye alındı. Sahte içkiden zehirlendikleri belirlenen dört kişiden durumu ağır olan Soner Tolukan, dün akşam saatlerinde, Tayfun Yatkın ise bugün yaşamını yitirdi. Diğer iki kişinin ise hastanelerde tedavilerinin sürdüğü ve durumlarının ağır olduğu bildirildi.

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde dün hayatını kaybeden Derya Altan’ın ardından Soner Tolukan ve Tayfun Yatkın’ın da ölümleriyle, Kırklareli’de sahte içkiden ölenlerin sayısı üçe yükseldi.

Öte yandan ülke genelinde 9 Ekim’den bu yana İzmir’de 24, İstanbul’da 10, Kırıkkale’de yedi, Mersin’de altı, Aydın ve Kırklareli’nde üçer, Muğla ve Tekirdağ’da ikişer, Trabzon ve Zonguldak’ta birer olmak üzere sahte içkiden yaşamını yitirenlerin sayısı 59’a çıktı.

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER