A3 Haber

Zabıtadan scooterla Covid-19 denetimi

Zabıtadan scooterla Covid-19 denetimi

Zabıtadan scooterla Covid-19 denetimi
Ekim 17
20:10 2020

Tuzla Belediyesi’nin zabıta ekipleri elektrikli scooterlar ile Covid-19 denetimlerinde bulundu.

İstanbul’un Tuzla ilçesinde Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, özellikle trafiğe kapalı cadde ve sokaklarda bundan böyle elektrikli scooter ile görev yapacak.

Tuzla zabıtası tarafından ilk defa kullanılmaya başlanan “Bin Bin” adı verilen elektrikli scooter ile koronavirüs denetimi yapan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, vatandaşlara ve işletmelere maske, mesafe ve hijyen konusunda uyarılarda bulundu.

Elektrikli scooter araçlarının çevreye duyarlı olduğunu da belirten Başkan Yazıcı, “Cihazın büyük avantajları var. Çevreye duyarlı bir kere. Alternatif elektrik kaynağı kullanıyor. Fosil yakıtlara ihtiyaç kalmayacak ve karbondioksit emisyonundan dolayı da çevreye duyarlı bir cihazdır. GPS bağlantısı var. Güzergâhları sürekli göreceğiz. Nereler denetlenmiş, nereler denetlenmemiş. Cihazın bu özellikleri sayesinde de personelimizin kim nerede, ne zaman, hangi sürede hangi aralıklarda denetlenip denetlenmediğini hizmet kalitesi açısından geri dönüş alacağız. Biz ekibimize güveniyoruz ama bu şekilde daha da verimli bir belediyecilik hizmeti sunma gayretimiz var” dedi. (DHA)

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER