Site icon A3 Haber

Öykü Serter’den deprem eleştirisi: Şuursuz bakanlarını da al git ey iktidar

Ünlü sunucu Öykü Serter, İzmir depremi ardından yaşananlar üzerine çok sert açıklamalarda bulundu. Serter, iktidar, muhalefet ve topluma sert eleştiriler yönelttiği açıklamasında, “Sarayın günlük harcaması 10 milyon, İzmir’e çıkan ödenek 5 milyon! Sadaka mı veriyorsunuz bu nedir Allah aşkına? Milletin a…koyacağız diyen Cengiz’in affedilen vergisi 425 milyon!” dedi.

Ünlü sunucu Öykü Serter İzmir’de yaşanan depreme ilişkin çok sert açıklamalarda bulundu. Serter, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda hem iktidarı sert sözlerle eleştirdi.

Depremle ilgili önergeleri reddeden, imar barışında imzası olan herkesin masum insanların ölümünde rolü olduğunu kaydeden Serter, “Bu saatten sonra bu iktidara hesap sormayan geleceklere razı olmuş demektir” dedi.

“Sarayın günlük harcaması 10 milyon, İzmir’e çıkan ödenek 5 milyon! Sadaka mı veriyorsunuz bu nedir Allah aşkına? Milletin a…koyacağız diyen Cengiz’in affedilen vergisi 425 milyon” diyen Serter, Bakan Koca’nın yaptığı “Ayda’nın acıyan yeri yok, köfte ayran istiyor” şeklindeki paylaşıma da “Şuursuz bakanlarını da al git ey iktidar” diyerek tepki gösterdi.

Serter’in açıklamasının tamamı şöyle:

Exit mobile version