A3 Haber

Fatsa Belediyesi, işlettiği kafeyi bedelsiz olarak İlim Yayma Cemiyeti’ne verdi

Fatsa Belediyesi, işlettiği kafeyi bedelsiz olarak İlim Yayma Cemiyeti’ne verdi

Fatsa Belediyesi, işlettiği kafeyi bedelsiz olarak İlim Yayma Cemiyeti’ne verdi
Kasım 09
09:56 2020

AKP’li Fatsa Belediyesi’ne ait Mustafa Kemal Mahallesi’ndeki Elekçi Kafe, Belediye Meclisi kararı ile eğitim, kültür ve sosyal hizmetler ile kitap kafe olarak kullanılmak üzere 10 yıl süre ile bedelsiz olarak iktidara yakın İlim Yayma Cemiyeti’ne tahsis edildi.

A3 Haber Merkezi- Ordu’nun Fatsa ilçesinin AKP’li belediyesinin meclis toplantısında Elekçi Kafe’nin İlim Yayma Cemiyeti’ne verilme yetkisi 11 oya karşılık 15 oyla alındı. CHP Fatsa İlçe Başkanı Murat İnanlı, karara tepki göstererek tahsis işleminin yangından mal kaçırırcasına yapıldığını söyledi.

Cumhuriyet’ten Cemil Ciğerim’in haberine göre İnanlı, şöyle konuştu: “Meclis gündemi akşam 21.30’da iletildi meclis üyelerine. Nasıl bir istişare kültürü bu? Yangından mal kaçırırcasına. Açıklayın bir hafta önceden. Kamuoyu tartışsın. Vatandaşa soralım. Öyle alalım kararları. Kimin malını kime veriyorsunuz? 10 yıllığına bedelsiz. Bu şehirde kamu için faydalı işler yapan bir sürü başka kurum ve kuruluş var. Kızılay var, Sosyal Hizmetler Müdürlüğü var, Gençlik ve Spor Müdürlüğü var, Atatürkçü Düşünce Derneği var, var da var. Ülkemizi, vatanımızı, topraklarımızı, özgürlüğümüzü borçlu olduğumuz şehit ve gazilerimize ait dernekler var. Bir kez daha yinelemekte fayda var. Fatsa Belediyesi’ndeki ekonomik sıkıntılar ortadayken, belediyenin yaratabileceği her kuruş gelir kalemine ihtiyacı vardır. Söz konusu yer kolaylıkla gelir yaratılabilecek bir yerdir ve Fatsa Belediyesi’nde kalmalıdır.

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER