A3 Haber

Numan KurtulmuÅŸ: Yedi düvel karşımıza geçmiÅŸ, Türkiye’nin önünü kesmeye çalışıyor

Numan KurtulmuÅŸ: Yedi düvel karşımıza geçmiÅŸ, Türkiye’nin önünü kesmeye çalışıyor

Numan KurtulmuÅŸ: Yedi düvel karşımıza geçmiÅŸ, Türkiye’nin önünü kesmeye çalışıyor
Kasım 14
21:15 2020

AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, “Yedi düvel karşımıza geçmiş bütün bu coğrafyalardaki gelişmelerde Türkiye’ye fren yaptırmaya, Türkiye’nin önünü kesmeye, Türkiye’yi yolundan çevirmeye çalışıyor” dedi.

AKP Arnavutköy İlçe Kongresi’nde konuşan Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, “Türkiye’nin önlenemeyen yükselişini yaşadığımız bir dönemden beraber geçiyoruz. Yedi düvel karşımıza geçmiş bütün bu coğrafyalardaki gelişmelerde Türkiye’ye fren yaptırmaya, Türkiye’nin önünü kesmeye, Türkiye’yi yolundan çevirmeye çalışıyor” dedi.

Kurtulmuş, “Oruç reis ve diğer gemilerimiz Akdeniz’de bütün bu baskılara rağmen aramalarını yapıyorlar. Oruç Reis gemisi gidiyor hem de en çok baskılara uğradığımız günlerde. Yanında firkateynler, üstünde Türk helikopterleri onun üstünde de Türkiye’nin savaş uçakları bu fotoğraf Türkiye’nin önlenemeyen yükselişinin fotoğrafıdır” diye konuştu. (DHA)

About Author

UÄŸraÅŸ VatandaÅŸ

UÄŸraÅŸ VatandaÅŸ

Related Articles

TÜM HABERLER