A3 Haber

DEVA Partisi’nden Alaattin Çakıcı tepkisi

DEVA Partisi’nden Alaattin Çakıcı tepkisi

DEVA Partisi’nden Alaattin Çakıcı tepkisi
Kasım 18
16:56 2020

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı’nın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu sosyal medya üzerinden tehdit etmesine tepki gösterdi. Açıklamada, “Adrese teslim afla tahliye edilen bu kişinin ve arkasını dayadığı kişilerin ülkemizi yeniden 90’lı yılların karanlığına götürmesine izin vermeyeceğiz” ifadelerine yer verildi.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı’nın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu sosyal medya üzerinden tehdit etmesine tepki gösterdi. Babacan,”Adrese teslim afla tahliye edilen bu kişinin ve arkasını dayadığı kişilerin ülkemizi yeniden 90lı yılların karanlığına götürmesine izin vermeyeceğiz” dedi.

Babacan’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

“Bir suç örgütü yöneticisi, bir siyasi parti liderini açıkça tehdit ediyor ancak hakkında soruşturma başlatılmıyor. Adrese teslim afla tahliye edilen bu kişinin ve arkasını dayadığı kişilerin ülkemizi yeniden 90lı yılların karanlığına götürmesine izin vermeyeceğiz.”

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER