A3 Haber

İmamoğlu’ndan Kılıçdaroğlu’nu tehdit eden Alaattin Çakıcı’ya tepki

İmamoğlu’ndan Kılıçdaroğlu’nu tehdit eden Alaattin Çakıcı’ya tepki

İmamoğlu’ndan Kılıçdaroğlu’nu tehdit eden Alaattin Çakıcı’ya tepki
Kasım 18
10:24 2020

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı’nın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu tehdit etmesine tepki gösterdi. İmamoğlu, “Hiçbir tehdite fırsat vermeyeceğimiz görülecektir” ifadelerine yer verdi.

Organize suç örgütü liderliğinden hüküm giymiş olan ancak, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin özel isteği sonrasında tahliye edilen organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı’nın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu tehdit ve hakaret etmesi üzerine birçok CHP’li siyasiden tepki gelmişti. Çakıcı’nın tehdit dolu mesajına bir tepki de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan geldi.

İmamoğlu, sosyal medya hesapları üzerinden Kılıçdaroğlu ile fotoğrafını paylaşıp şu ifadeleri kullandı:

“Hak, hukuk ve adaletten şaşmadan, aklın ve bilimin kılavuzluğunda Türkiye 2. yüzyılına safralarından arınmış olarak yürüyecektir. Bu yolda hiçbir tehdite fırsat vermeyeceğimiz görülecektir.”

Ne olmuştu?

Suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı, dün sosyal paylaşım sitesi Twitter’dan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu tehdit etmişti.

Sosyal medya hesabından paylaştığı mesajla Kılıçdaroğlu’nu hedef alan Çakıcı, “Akıllı ol”, “Vatan hainleri ile Bahçeli’yi bir kefeye koyarsan hayatının hatasını yaparsın”, “kazığa oturturum” gibi tehdit ve hakaret içerikli ifadelerle seslenmişti.

Çakıcı, CHP Liderine “Ulan dürzü” diye hitap etti. Çakıcı, “Bak Kemal Kılıçdaroğlu, kitle psikolojisi ile sana hainler gaz verir, zorda yanında olmazlar. Onun için sana akıllı ol!!! Diyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Çakıcı’nın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik ağır tehditlerine çok sayıda CHP’li isim tepki göstermişti.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER