Site icon A3 Haber

Karamollaoğlu: Erdoğan iktidarı 3 Kasım 2020’de devralmış gibi davranıyor

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Ekonomi, hukuk ve demokraside yepyeni bir seferberlik başlatıyoruz” açıklamasına “18 yıldır ülkeyi farklı bir iktidar yönetiyormuş da Sayın Erdoğan iktidarı 3 Kasım 2020’de devralmış gibi davranıyor” diyerek tepki gösterdi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Ekonomi, hukuk ve demokraside yepyeni bir seferberlik başlatıyoruz” açıklamasına “İlginçtir sanki bu arkadaşların tavrı iktidara 18 yıl evvel değil de yeni gelmiş gibiler. 18 yıldır ülkeyi farklı bir iktidar yönetiyormuş da Sayın Erdoğan iktidarı 3 Kasım 2020’de devralmış gibi davranıyor” diyerek tepki gösterdi.

Saadet Partisi Genel Merkezi’nde basın toplantısı düzenleyen Karamollaoğlu, ortak anayasa çalışması iddiaları için “Bu tip açıklamalar ülkeye zarar veren dedikodulara sebep olan özellikle de iç hesaplaşmayı hedef alan iddialar olduğu için üzerinde durmuyorum. Bizim bir anayasa çalışmamız yok, şu anda da anayasa çalışması yapılacak bir zemin olmadığını da ifade etmek istiyorum. Ne anayasası önce babayasayı bir bitirelim! Bizim hukuk sistemimiz darmadağın, her tarafımız dökülüyor ülke olarak” yorumunu yaptı.

“Eğer Türkiye’de ekonomi için bir seferberlik başlatılacaksa bu seferberlik önce saraydan başlatılmalıdır” diyen Karamollaoğlu’nun açıklamaları ana hatlarıyla şöyle:

“Sanki bu arkadaşlar iktidara yeni gelmiş”

“Önce zihniyeti değiştirin”

“Ne anayasası önce babayasayı bir bitirelim” 

“Seferberlik önce saraydan başlatılmalı”

“Keyif çayı ile karın doymuyor”

Exit mobile version