A3 Haber

TMMOB Şehir Plancıları Odası’ndan A3Haber’e ödül

TMMOB Şehir Plancıları Odası’ndan A3Haber’e ödül

TMMOB Şehir Plancıları Odası’ndan A3Haber’e ödül
Kasım 19
19:42 2020

TMMOB Şehir Plancıları Odası’nın (ŞPO) 2020 Yılı Kent Planlama Basın Ödülleri sahiplerini buldu. A3 Haber’den Hayrullah Yıldız, 2020 yılı Kent Planlama Basın Ödülü’ne layık görüldü.

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ne (TMMOB) bağlı Şehir Plancıları Odası’nın 8 Kasım Dünya Şehircilik Günü Kolokyumu kapsamında verdiği 2020 Kent Planlama Basın Ödülleri’nde A3 Haber’den Hayrullah Yıldız layık görüldü.

Şehir Plancıları Odası’ndan yapılan açıklamada, “Kent Planlama Basın Ödülleri, her yıl düzenlenen 8 Kasım Dünya Şehircilik Günü Kolokyumu kapsamında, yaptıkları haber veya yayınlarla kentsel sorunları ve kamusal alanlara dair müdahaleleri gündemleştirmeleri, kent kültürüne ve kentlilik bilincine yaptıkları katkıların yanısıra, Şehir ve Bölge Planlama bilimi ile mesleğin bilimsel ve teknik görüşlerine duyarlılık gösterdikleri düşünülen basın kuruluşlarına ve/veya basın mensuplarına verilmektedir.

Şubelerimizden gelen öneriler doğrultusunda Yönetim Kurulumuz tarafından aşağıda isimleri belirtilen basın kuruluşlarına/mensuplarına 2020 Yılı Kent Planlama Basın Ödülü verilmesi uygun görülmüştür. Kent planlama bilimine gösterdikleri duyarlılıktan dolayı bir kez daha teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi.

Bu yıl ödülü kazananlar şu şekilde:

 

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER