A3 Haber

Ali Babacan: Hükümet gölge etmesin yeter çünkü insanları korkutuyorlar

Ali Babacan: Hükümet gölge etmesin yeter çünkü insanları korkutuyorlar

Ali Babacan: Hükümet gölge etmesin yeter çünkü insanları korkutuyorlar
Kasım 21
20:44 2020

DEVA Genel Başkanı Ali Babacan, “Bu hükümetin işi gölge etmesin yeter. Çünkü, insanları korkutuyorlar, ürkütüyorlar” dedi.

A3 Haber Merkezi- Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin Sinop İl Kongresi’nde konuştu. Hükümeti sert sözlerle eleştiren Babacan, “Bu hükümetin işi gölge etmesin yeter. Çünkü, insanları korkutuyorlar, ürkütüyorlar” diye konuştu.

“Adrese teslim kanuni düzenleme”

Babacan “Bugün hala düşünceleri yüzünden yaptıkları yüzünden, yaptıkları haberler yüzünden özellikle cezaevinde olan insanlar var. Pandemi döneminde çıkartılan kısmi af düzenlemesinden bile, bu vatandaşlarımız faydalanmadı, faydalandırılmadı. Ama kim faydalandı biliyor musunuz? Geçtiğimiz günlerde bir siyasi parti liderini açıkça tehdit eden bir suç örgütü yöneticisi faydalandı. Adrese teslim kanuni düzenlemeyle faydalandı. Bu kişi Meclis’teki muhalefet partisinin ana muhalefet partisi liderine hakaret dolu bir mektupla açıkça tehdit etti. İktidarın küçük ortağından da, hemen bu kişiye destek açıklaması geldi. Büyük ortak ve aynı zamanda Cumhurbaşkanı ise bugüne kadar bu konuda sessiz” dedi.

Ali Babacan  sözlerini şöyle sürdürdü: “Laf üretiyorlar, iş üretemiyorlar. Geçen sene, daha salgın yokken ülkenin büyüme oranı yüzde 0,9 idi. Yüzde 1 bile değil, açıklanan rakamlara inanıyorsak.Bir ülke nasıl olur da yüzde 1 bile büyüyemez, bütün Dünya büyürken? İşte ancak bu kötü yönetimle büyüyemez. Bu hükümetin işi gölge etmesin yeter. Çünkü, İnsanları korkutuyorlar, ürkütüyorlar. Hükümetin ağır gölgesi baskısı herkesin üzerinde. Ama bu hükümet gölge ediyor.

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER