A3 Haber

Çaldıkları motosikleti sahibine satmaya kalkıştılar

Çaldıkları motosikleti sahibine satmaya kalkıştılar

Çaldıkları motosikleti sahibine satmaya kalkıştılar
Kasım 23
13:56 2020

İstanbul Şişli’de çaldıkları bir motosikleti Eyüpsultan’da tekrar sahibine satmak isteyen hırsızlar, polisler tarafından yakalandı.

İddiaya göre, İstanbul Şişli’de 17 Kasım günü M.Ç’nin motosikleti evinin önünden çalındı. Aracı çalan şüpheliler, mağdur ile sosyal medya üzerinden iletişim sağlayarak 4 bin 500 lira para talep etti. Olayla ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri oparesyon düzenledi.

Şüpheliler ile motosikletin sahibi, buluşma yeri olarak Eyüpsultan ilçesinde bulunan bir hastanenin açık otoparkı olarak belirledi. Sivil polis ekipleri, şüphelilerin geleceği otoparkın etrafını ‘hastane görevlisi’ kılığında kuşatarak önlem aldı. Hırsızlar ile araç sahibi M.Ç. buluşma yerine geldi. Şüpheliler parayı alıp motosikleti sahibine teslim ederken gelişmeleri an be an takip eden polis ekiplerince operasyon düzenlendi.

Eyüpsultan’a bağlı Düğmeciler Mahallesi Arif Paşa Caddesi üzerinde faillerin kuşatan polis ekipleri Zeki S. (24) ve Berat O. (18) adlı iki şüpheliyi yakaladı. Bu sırada şüphelilerden Zeki S. belinde taşıdığı ruhsatsız tabancayla polise saldırı girişiminde bulundu. Polis silahlı hırsız ile yanındaki diğer şüpheli Berat O’yu etkisiz hale getirerek gözaltına aldı. 1 ruhsatsız tabanca, bu silaha ait 5 fişek ve hırsızlığa konu çalıntı motosiklet ele geçirildi.

Şüpheliler, sevk edildikleri mahkemece ‘adli kontrol’ hükümleri uygulanarak salıverildi. (ANKA)

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER