A3 Haber

Bursa’da bir kadın, cinsel ilişki teklifini reddedince kendisini ayağından vuran sevgilisini öldürdü

Bursa’da bir kadın, cinsel ilişki teklifini reddedince kendisini ayağından vuran sevgilisini öldürdü

Bursa’da bir kadın, cinsel ilişki teklifini reddedince kendisini ayağından vuran sevgilisini öldürdü
Kasım 25
08:30 2020

Bursa’da 55 yaşındaki İsmail I. eğlenmek için çiftlik evine gittiği sevgilisi 43 yaşındaki Zehra Y.’yi cinsel ilişki teklifini kabul etmeyince çıkan tartışmanın ardından tabancayla sağ ayağından vurdu. Yaralanan Zehra Y. yaşanan arbede sırasında alkolün de etkisinde olan sevgilisinin elinden aldığı tabancayla İsmail I.’yı başından vurarak öldürdü.

Olay dün saat 22.00 sıralarında merkez Nilüfer ilçesine bağlı Tahtalı Mahallesi, Değirmen Yolu Sokak’ta bulunan bir çiftlik evinde meydana geldi. Zehra Y., sevgilisi İsmail I.’nın çiftlik evine eğlenmek için gitti. Burada bir süre alkol alan ikiliden İsmail I., iddiaya göre sevgilisi Zehra Y. ile ilişkiye girmek istedi. Zehra Y.’nin kabul etmemesinin ardından içki içmeye devam eden İsmail I. bu kez zorla ilişkiye girmeye çalıştı. Sevgilisinin bir kez daha direnmesi üzerine İsmail I., yaşanan tartışmanın ardından Zehra Y.’yi tabanca ile sağ ayağından vurdu.

Yaşanan arbede sırasında alkolün de etkisinde olan İsmail I.’nın elinden tabancayı alan Zehra Y., sevgilisini başından vurdu. İsmail I. kanlar içinde yere yığılırken, paniğe kapılan Zehra Y. polisi arayarak durumu bildirdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, ikiliyi çiftlik evinde kanlar içinde yerde buldu. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde başından vurulan İsmail I.’nın hayatını kaybettiği tespit edildi. Zehra Y. ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Uludağ Üniversitesi Tıp fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

“Öleceğini düşünmedim”

Hastanede polis nezaretinde tedavi altına alınan Zehra Y.’nin hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Zehra Y.’nin polise verdiği ilk ifadesinde, “Eğlenmek ve vakit geçirmek için gitmiştik. Bir süre sonra beni ilişkiye girmek için zorladı. Bende ona uygun değilim dedim. Daha sonra birlikte alkol aldık ama o çok içti. Yine ilişki konusunu açtı. Ben hayır deyince silahıyla beni ayağımdan vurdu. Alkollü olmasından yararlandım silahını elinden alıp onu vurdum. Öleceğini düşünmedim” dediği öğrenildi. (DHA)

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER