A3 Haber

Mafya lideri Çakıcı’dan Kılıçdaroğlu’na üçüncü tehdit: Sende beni öldürtebilecek yürek var mı?

Mafya lideri Çakıcı’dan Kılıçdaroğlu’na üçüncü tehdit: Sende beni öldürtebilecek yürek var mı?

Mafya lideri Çakıcı’dan Kılıçdaroğlu’na üçüncü tehdit: Sende beni öldürtebilecek yürek var mı?
Kasım 27
16:13 2020

Organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alan açıklamalarına devam ediyor. Çakıcı, Kılıçdaroğlu’na yönelik tehdit içerikli yeni bir mektup daha yazarak, “Sana daha evvel söyleyeceğim söyledim. Sende beni öldürtebilecek yürek var mı?” ifadelerini kullandı.

Kamuoyunda “Af yasası” olarak bilinen Ceza İnfaz düzenlemesiyle cezaevinden tahliye olan mafya lideri Alaattin Çakıcı, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na danışmanı aracılığıyla üçüncü kez tehdit etti.  Yeni bir mektup daha yazarak, danışmanı aracılığıyla paylaşan Çakıcı, Kılıçdaroğlu’na yönelik “Sende beni öldürtebilecek yürek var mı?” dedi.

Çakıcı’nın Kılıçdaroğlu’na yazdığı üçüncü mektup şu şekilde:

  • FOX TV’de Sayın Kılıçdaroğlu Şahsım ile ilgili yine birşeyler zırvalamış. Bu Ülkede doğrudan konuşanın kendisi olduğunu bu sebeple hedef alındığını söylüyor, Evet Konuşuyor ama Bölücülerin ağzıyla konuşuyor. ” Mafya bozuntusu 5 Paralık adam” ifadesini kullanmış.
  • Ona soruyorum.
  • PKK’ya, silahlı terör örgütlerine, Batı’ya ve üst akıla hizmet eden Kemal Kiliçdaroğlu, Bu millet senin kaç paralık adam olduğunu zeten biliyor. Sen bunu biliyor musun? Devleti ağzına alıyorsun, iktidar olmaya talipsin. Neden sürekli olarak PKK, silahlı terör örgütlerini ve FETÖ’cüleri savunuyorsun?
  • Ülkeni niye Batılı ülkelere ve ABD’ye şikayet ediyorsun? Adamlık parayla ölçülmez. Bu millet her şeyi biliyor. Sana daha evvel söyleyeceğimi söyledim. İnsanlara hakaret etme ve küçük görme hakkını kendinde görüyorsun. Birisi sana konuştuğu zaman ona buna neden pislik atıyorsun. Bir sürü işbirliği yaptığın terör örgütleri var, boş konuşacağına sende beni öldürtecek yürek var mı Bay Kemal? Bu zorlu süreçte provakatörlük yapacağına devleti yönetenleri rahat bırak. Sende akıl olsa kendini bu kadar küçültmezsin, ama devlet düşmanlarıyla iş birliği yapan kişide akıl ne gezer.
  • Zaten kardeşin bile söylüyor “AKLİ SAĞLIK SORUNLARI VAR” diye. Dengesiz konuşmalarınla sürekli Devlete zarar vermektesin. Git kendini tedavi ettir. Allah’a iman etmişsen Allah seni islah etsin.

Ne olmuştu?

Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında, AKP’nin “hukuk reformu” sözlerine ilişkin konuşurken, “Mafya liderlerini uyuşturucu kaçakçılarını serbest bırakıp düşüncü suçlularını hapsetmekten vazgeçecek misiniz? Düşünce özgürlüğünü savunacağız derseniz ben inanırım ki bunlar hukukta bir reform yapacaklar. Hakkında hüküm olmadığı halde 3.5 yıl bir insanı hapiste tutacaksın. Sen bunu yarın sabah tahliye ettirecek misin?” dedi.

Kamuoyunda “Af yasası” olarak bilinen Ceza İnfaz düzenlemesiyle cezaevinden tahliye olan mafya lideri Alaattin Çakıcı, grup toplantısında AKP’nin “hukuk reformu” sözlerini eleştiren CHP lideri Kılıçdaroğlu’na tehdit ve hakaret içerikli bir mesaj gönderdi. Kılıçdaroğlu’na ‘ulan dürzü’ diyen Çakıcı, “Köpeklik yaptığın vatan hainleri ile Bahçeli’yi bir potaya koyarsan hayatının en büyük hatasını yaparsın, ben yaşarken ölçündeki söylemlerinin dışına çıkarsan seni bakla kazığı ile tanıştırırım. Bak Kemal Kılıçdaroğlu, sana akıllı ol diyorum” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nu tehdit eden Çakıcı’yla ilgili ilk açıklamayı sosyal medyadan yaptı. Bahçeli, Çakıcı’yla ilgili “Alaattin Çakıcı benim dava arkadaşımdır” ifadelerini kullandı.

CHP lideri Kılıçdaroğlu ise söz konusu tehdit ve hakaretlere, “Çakalların olduğu yerde hiç kimse bize bir şey söyleyemez” diyerek yanıt verirken; Çakıcı ikinci bir açıklamayla bir kez daha tehdit savurdu. Çakıcı, yaptığı ikinci açıklamasında, “Çakal gibi uyuyup hatun gibi konuşacağına beni öldürtsene. Soruyorum, sende ve avanende o yürek var mı? Vatan hainleri ile Bahçeli’yi bir potaya koyarsan hayatının en büyük hatasını yaparsın ben yaşarken ölçündeki söylemlerinin dışına çıkarsan seni bakla kazığı ila tanıştırırım” dedi.

İki mektubun ardından, AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, Kılıçdaroğlu’nu tehdit eden Çakıcı hakkında soruşturma başlatıldığını duyurdu.

İlgili Haberler

Alaattin Çakıcı’dan CHP lideri Kılıçdaroğlu’na tehdit ve hakaret

Kılıçdaroğlu’ndan Alaattin Çakıcı hakkında suç duyurusu

Kılıçdaroğlu, Alaattin Çakıcı’nın kendisine yönelik tehdidi hakkında konuştu

CHP’den Alaattin Çakıcı tepkisi: Cumhuriyet Savcıları mutlaka gereğini yapmalıdır

Devlet Bahçeli’den organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı’ya açık destek: Dava arkadaşımdır!

AKP’li Metiner: Alaattin Çakıcı özü sözü bir olan mert, delikanlı bir adam

CHP’den çok sert “Alaattin Çakıcı” açıklaması: Cumhur İttifakı’nın üçüncü ortağı mafyadır!

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER