A3 Haber

Efsanevi rock grubu Heart’ın hikayesi beyaz perdeye uyarlanacak

Efsanevi rock grubu Heart’ın hikayesi beyaz perdeye uyarlanacak

Efsanevi rock grubu Heart’ın hikayesi beyaz perdeye uyarlanacak
Aralık 01
13:51 2020

1970’te Seattle’da kurulan, “Barracuda”, “Never”, “Magic Man” gibi şarkılarıyla efsaneleşen Heart’ın hikâyesi, Sleater-Kinney’den Carrie Brownstein imzalı bir biyografik filmde anlatılacak. Brownstein’in hem senaryoyu kaleme aldığı hem de yönetmen koltuğuna oturacağı söyleniyor.

Heart’ın vokalist kız kardeşlerinden Ann Wilson’ın bir röportajında da doğruladığı üzere, filmin yapımcılığını, Amazon Studios’la birlikte, “Interstellar” (Yıldızlararası), “Sleepless In Seattle” (Sevginin Bağladıkları) gibi filmlerin de yapımcısı olan Lynda Obst üstlenecek.

Lyndsey Parker’ın, efsane vokalist ile yaptığı röportajdan bir bölümü paylaştığı Instagram hesabındaki gönderide Ann Wilson, oyuncu kadrosuyla ilgili sorulara net cevap vermiyor. Ann Hathaway gibi isimlerin kendisini canlandıracaklar listesinde ön plana çıktığını ancak şimdiye kadar net bir karara varılmadığını belirtiyor. Ann Hathaway’in “doğru seçim olduğundan” emin değil ancak rol için bir oyuncu önerisi de yok.

Filmin senaryosu hâlâ yazım aşamasında. Hikâyenin çocukluk günlerinden başlayıp 90’lara uzanması olasılığı üzerinde duruluyor.

1998’de dağılan Heart, 2013 yılında Rock and Roll Hall of Fame’e katılmıştı. Grubun vokalistlerinden Nancy Wilson ise yakında bir solo albüm çıkaracağını duyurmuş ve ilk tekli olarak, Bruce Springsteen şarkısı “The Rising”e yaptığı coverı yayımlamıştı.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER