Site icon A3 Haber

Kılıçdaroğlu’ndan Habertürk’e verilen cezaya tepki: Sözünü ettikleri hukuk reformu bu galiba

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kılıçdaroğlu Habertürk’e verilen cezaya tepki gösterirken, “Sözünü ettikleri hukuk reformu bu galiba” dedi. 

CHP lideri Kılıçdaroğlu, CHP’li Ali Mahir Başarır’ın Tank Palet fabrikasının satılmasını eleştirdiği sözleri nedeniyle Habertürk’e verilen cezayı sert sözlerle eleştirdi.

Kılıçdaroğlu, “Sözünü ettikleri hukuk reformu bu galiba. Yasaları beğenmedikleri medya organları üzerinde acımasızca uygulamak, söylemek istedikleri hukuk reformu bu galiba. Türkiye’yi biraz daha geriye götürmek” diye konuştu.

Kılıçdaroğlu’nun açıklamalardan satır başları:

Tank palet fabrikası

Gültekin Uysal: Türkiye dört nala felakete sürükleniyor

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Türkiye’nin felakete sürüklendiğini belirtirken, “Bir tarafta 200 milyon dolara Borsa’nın yüzde 10’u satılırken bu ülke 750 milyon dolarını bir lunaparkta kaybetti. Sayın Cumhurbaşkanı MB’nin döviz rezervinin eksi 46 milyar dolara geldiğini Naci Ağbal’ın sunumuyla öğreniyorsa bu ülkede bir felaket vardır. Dört nala felakete doğru sürüklenen bir Türkiye var” dedi.

Exit mobile version