A3 Haber

“Kütahyalı Osman Gökçek’e ağladı, ‘param yok, açım, iş bulamıyorum’ dedi”

“Kütahyalı Osman Gökçek’e ağladı, ‘param yok, açım, iş bulamıyorum’ dedi”

“Kütahyalı Osman Gökçek’e ağladı, ‘param yok, açım, iş bulamıyorum’ dedi”
Aralık 04
16:01 2020

Bosna Sancak Derneği Başkanı Erdoğan Erden, Boşnaklara yönelik kullandığı ifadeler nedeniyle tepki çeken Rasim Ozan Kütahyalı’nın Beyaz TV’nin patronu Osman Gökçek’e “Param yok, açım” diye ağladığını söyledi.

Veryansın TV YouTube kanalına konuk olan Bosna Sancak Derneği Başkanı Erdoğan Erden, Rasim Ozan Kütahyalı’nın Beyaz TV’nin patronu ve Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek’e işe geri dönmek için yalvardığını söyledi.

Erden “Kütahyalı Osman Gökçek’e ağladı. Param yok, pulum yok, açım, iş bulamıyorum. Televizyonlara tekrar dönmek istiyorum dedi” ifadelerini kullandı.

Geri gelip tekrar kovulmuştu

Beyaz TV’de futbol yorumculuğu yapan Rasim Ozan Kütahyalı, Boşnaklara hakaret edince tepkiler üzerine görevine son verilmişti.

Kütahyalı birkaç ay sonra kanala yeniden geri döndü ve ekranlara çıktı. Boşnakların kendisine yönelik tepkisini dindirmek isteyen Kütahyalı, ekranda, “Ben, Aliya İzzetbegoviç hayranı bir insanım. Ben Boşnak kardeşlerimden tekrar tekrar özür diliyorum” dese de istediğini elde edemedi.

Boşnaklar, ‘hiçbir yerde görmek istemediklerini’ kaydederek, Kütahyalı’yı ve Beyaz TV yönetimini protesto etti. Tepkiler üzerine Kütahyalı kanaldan yine kovuldu. Beyaz TV Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek, MHP’nin Boşnak kökenli milletvekili Saffet Sancaklı ve Rumeli sivil toplum kuruluşları ile görüşme yaptığını belirterek, “Yarın akşam itibarıyla Rasim Ozan Kütahyalı, Beyaz TV’de yer almayacaktır” dedi.

Kütahyalı’nın “Halkın bir kesimini sosyal sınıf din mezhep cinsiyet, bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılama” suçundan yargılandığı dava ise devam ediyor.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER