A3 Haber

Kısıtlamada uyuşturucu ve silahla yakalandılar: “Kimseye zararımız yok”

Kısıtlamada uyuşturucu ve silahla yakalandılar: “Kimseye zararımız yok”

Kısıtlamada uyuşturucu ve silahla yakalandılar: “Kimseye zararımız yok”
Aralık 06
16:17 2020

Bursa’da otomobille sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden Emirhan M. ve Muhammet K.’ye toplam 6 bin 300 lira ceza uygulandı. Polisin aramasında ise yağmurluğunun kapüşonundan uyuşturucu, araçtan da iki adet ruhsatsız silah çıkan şüphelilerden Muhammet K., “Kimseye zararımız yok, satmıyoruz içiciyiz. Silahlara ise zaafım var” dedi.

Bursa ​İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle kentin birçok önemli bölgesinde uygulama noktası kurdu.

DHA’nın haberine göre Osmangazi ilçesi Yakın Çevre Yolu Soğanlı mevkiinde uygulama yapan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, 59 FR 486 plakalı otomobili durdurdu. Polis, otomobildeki iki kişiye izin belgelerini sordu.

Üst aramasında çıkanlar…

İzin belgeleri olmayan iki şahsın üst aramasını yapan ekipler, Emirhan M.’nin yağmurluğunun kapüşonunda, Muhammet K.’nin ise ceplerinde gizlediği bir miktar metamfetamin, bir miktar kokain, bir miktar lime maddesi ve hassas terazi ele geçirdi.

Şüphelilerin üzerinden uyuşturucu çıkması üzerine ekipler, otomobilde de arama yaptı. Yapılan aramada, aracın gizli bölmelerinde iki adet ruhsatsız silah bulundu.3 bin 150’şer liradan toplam 6 bin 300 lira cezanın uygulandığı, şüphelilerden Muhammet K. kendilerini görüntüleyen basın mensuplarına, “Kimseye zararımız yok. Uyuşturucu satmıyoruz, içiciyiz” dedi.

Muhammet K.’nın, araçtan çıkan silahlara ilişkin, “Silahlara zaafım var” demesi dikkat çekti. Ruhsatsız silah ve uyuşturucu bulundurmak suçundan gözaltına alınan iki şüpheli, işlemleri yapılmak üzere Merinos Polis Merkez Amirliği’ne götürüldü. Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevkedilecekler.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER