A3 Haber

Sahte diploma haberlerine erişim engeli

Sahte diploma haberlerine erişim engeli

Sahte diploma haberlerine erişim engeli
Aralık 28
20:56 2020

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı ve Vakıfbank Yönetim Kurulu Üyesi Hamza Yerlikaya’nın lise diplomasının sahte olduğuna ilişkin haberlere erişim engeli getirildi. CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, “Engeller gerçekleri örtemez. Yanlışların üzerine cesaretle gitmeye devam edeceğiz” dedi.

Bakırköy 1. Sulh Ceza Hakimliği, Hamza Yerlikaya’nın lise diplomasının sahte olduğunu ilişkin haberlere, ‘kişilik hakları ihlali’ gerekçesiyle bugün erişim engeli ve kaldırılmasına ilişkin karar verdi.

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, sosyal medya hesabından erişim engeli ve kaldırılma kararına, “Engeller gerçekleri örtemez. Yanlışların üzerine cesaretle gitmeye devam edeceğiz” diyerek tepki gösterdi.

Ne olmuştu?

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı ve Vakıfbank Yönetim Kurulu Üyesi ve eski AKP Milletvekili Hamza Yerlikaya’nın lise diplomasının sahte olduğuna ilişkin mahkeme kararıyla ilgili yapılan haberlere Bakırköy 1. Sulh Ceza Hakimliği, ‘kişilik hakları ihlali’ gerekçesiyle bugün erişim engeli ve kaldırma getirdi.

Yerlikaya’nın “Eğer benim diplomasız olduğumu ve 4 maaş aldığımı ispat edersen, ben herkesten özür dileyip siyaseti bırakıyorum” sözlerine karşı CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç’un “Sende kızaracak yüz varsa bir an önce istifa edersin” yanıtını vermişti. Özkoç’un yanıtının yer aldığı habere de erişim engeli getirildi.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER