A3 Haber

Gelecek Partisi’nden Doğu Türkistan çıkışı: AKP, Çin ile “zillet ittifakı” kurdu

Gelecek Partisi’nden Doğu Türkistan çıkışı: AKP, Çin ile “zillet ittifakı” kurdu

Gelecek Partisi’nden Doğu Türkistan çıkışı: AKP, Çin ile “zillet ittifakı” kurdu
Aralık 30
17:52 2020

Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan, Doğu Türkistanlılar’ın Çin’e iade edilmesi için yapılan anlaşmaya rağmen bir de aşı anlaşması yapılmasına tepki gösterdi. Özcan, “Korona aşıları yok. Sadece bir Korona aşısı var, o da Çin aşısı. Çin’le kurdukları ‘zillet ittifakı’ yeterince milletin onurunu kırmamış gibi, bir de gidip Çin’le aşı anlaşması imzaladılar” dedi.

Özcan, Gelecek Partisi’nin gündeme ilişkin görüş ve önerilerini parti sosyal medya hesabından yayınlanan bir video ile açıkladı. Özcan açıklamasında özetle şunları söyledi:

  • Artık bir soykırıma doğru giden Doğu Türkistan zulmü karşısında Çin’e bir tek cümle kuramayanlar, gidip Çin’le mazlum Doğu Türkistanlı kardeşlerimizin birer terörist olarak Çin’e iade edilmesi için anlaşma imzalamışlar. Bu nasıl bir onursuzluktur.  Gerçekten tarihe geçtiniz. Ancak sizin gibi sözüm ona ‘yerli ve milli bir iktidar’ Doğu Türkistan’ı unutup Çin’in soykırımlarına çanak tutabilirdi.

“Sonuç ortada korona aşıları yok”

  • Çin’le kurdukları ‘zillet ittifakı’ yeterince milletin onurunu kırmamış gibi, bir de gidip Çin’le aşı anlaşması imzaladılar. Bir an evvel nüfusumuzun tamamına yetecek miktarda, arz güvenliğini temin edecek şekilde Korona aşıları için gerekli anlaşmaları yapın dedik. Sonuç ortada Korona aşıları yok. Sadece bir Korona aşısı var, o da Çin aşısı.

Aşıda sonuç koskocaman bir yalan

Daha kötüsü bu aşıdan da en fazla nüfusumuzun dörtte birine yetecek kadar aşı anlaşması yapılmış. Aşıyla ilgili niçin doğru ve dürüst bilgi veremiyorsunuz? Gerçekten nedir sizi engelleyen? Aylardır ‘aşı sorunumuz yok, alternatifli bir şekilde aşı alıyoruz’ dediniz. Sonuç koskocaman bir yalan. (ANKA)

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER