A3 Haber

Berat Albayrak #DamatNerede etiketiyle sosyal medyada yeniden gündemde: Herkes bunu soruyor…

Berat Albayrak #DamatNerede etiketiyle sosyal medyada yeniden gündemde: Herkes bunu soruyor…

Ocak 07
17:28 2021

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’in önceki gün TBMM’de düzenlediği basın toplantısında “Damat nerede” sorusunu gündeme getirmesi, sosyal medyada #DamatNerede etiketiyle on binlerce paylaşım yapılmasına yol açtı. Böylece “Damat nerede” sorusu yeniden kamuoyunun gündemine girdi.

A3 Haber Merkezi | Özgür Özel, önceki gün Berat Albayrak ile ilgili hükümete sorular yöneltmişti. Özel, “Süleyman Soylu zil takıp oynuyor diyorlar, damat nerede? İçişleri Bakanı bilmeyecek de biz mi bileceğiz” diye konuşmuştu.

Özel açıklamasında Berat Albayrak ile ilgili sorulara yer vererek, “FETÖ’cüler gitti, eller FETÖ şampuanıyla yıkandı, AK Parti tertemiz. Şimdi de damat Albayrak şampuanıyla yıkıyorlar ellerini. Damattan kurtulduk, bu dertlerden kurtulduk demek vatandaşın aklıyla alay etmektir” demişti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya da seslenen Özel, “Süleyman Soylu zil takıp oynuyor diyorlar, ama sen İçişleri Bakanı’sın. Yıllarca bakanlık yapmış birisi kayıp. Süleyman Soylu ister sevin, ister üzül damat nerede? İçişleri Bakanı bilmeyecek de biz mi bileceğiz? Gümrük Bakanı’na mı sormak lazım dışarı gitti diyorlar. Orman Bakanı’na mı sormak lazım, dağlarda diyorlar, damat nerede” ifadelerini kullanmıştı.

Özel’in açıklamaları üzerine Twitter’da #DamatNerede etiketiyle on binlerce paylaşım yapıldı.

(Kurgu: Zorlu Çetin) 

YouTube video

 

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER