A3 Haber

MHP’li başkan adayı engelli gence cinsel saldırıdan tutuklandı, köy karıştı

MHP’li başkan adayı engelli gence cinsel saldırıdan tutuklandı, köy karıştı

MHP’li başkan adayı engelli gence cinsel saldırıdan tutuklandı, köy karıştı
Ocak 07
21:34 2021

Çanakkale Biga’ya bağlı Güvemalan Köyü’nde market işleten Mehmet D. 24 yaşındaki engelli gence cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla tutuklanıp cezaevine gönderildi. 31 Mart yerel seçimlerinde Gümüşçay Beldesi Belediye Başkan Adayı da olan Mehmet D.’nin ev ve işyeri, köylüler tarafından taşlandı.

İğrenç olay, geçen 2 Ocak’ta, Çanakkale’in Biga İlçesi’ne bağlı Güvemalan Köyü’nde meydana geldi. Köyde fırın ve market işleten evli, 3 çocuk babası ve bir torun sahibi Mehmet D. iddiaya göre, uzaktan akrabası olan yüzde 80 zihinsel engelli 24 yaşındaki N.T.’ye işyerinde cinsel saldırıda bulundu. Baba A.T.’nin N.T’nin değişen hareketlerinden şüphelenmesi üzerine durum ortaya çıktı. N.T.’nin kendisini sorgulayan babasına cinsel saldırıya uğradığını anlatması üzerine önce Köy Muhtarı Mehmet Öner, ardından da jandarma ekiplerine haber verildi. Köye gelen jandarma ekipleri, baba A.T.’nin şikayeti üzerine Mehmet D.’yi gözaltına aldı. İfadesi alınan Mehmet D., çıkarıldığı mahkemece tutuklanıp cezaevine gönderildi.

Olayın köyde duyulmasının ardından, gece geç saatlerde cinsel saldırıyla suçlanan Mehmet D.’nin evi ve işyeri taşlandı, aracı tahrip edildi.

Öte yandan, Mehmet D’nin 31 Mart 2019’daki yerel seçimlerde MHP’nin Biga’ya bağlı Gümüşçay Beldesi Belediye Başkan Adayı olduğu, ancak seçimi kazanamadığı öğrenildi. (ANKA)

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER