A3 Haber

Kadına şiddet: Eşini silahla vurup polise teslim oldu

Kadına şiddet: Eşini silahla vurup polise teslim oldu

Kadına şiddet: Eşini silahla vurup polise teslim oldu
Ocak 13
12:13 2021

İstanbul’da bir kişi, tartıştığı karısını silahla başından vurarak ağır yaraladı. Olay, eşin karakola giderek, “Karımı vurdum” demesiyle ortaya çıktı.

İstanbul’un Arnavutköy ilçesine bağlı İmrahor Mahallesi’ndeki evinde eşi A.Ç.  ile tartışan T.Ç.  isimli kişi, dün gece karısını silahla başından vurdu. Olayın ardından Arnavutköy Yavuz Selim Polis Merkezi’ne giden T.Ç., “Karımı silahla kafasından vurdum” diyerek teslim oldu.

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından kadın ambulansla Arnavutköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Arnavutköy Yavuz Selim Polis Merkezi’ne giderek teslim olan şüpheli T.Ç., ifadesinde uzun yıllardır eşiyle kavgalar yaşadığını söyledi. Olay gecesi de yine karısıyla tartıştığını söyleyen T.Ç, tartışmanın büyümesi üzerine elindeki silahı eşi A.Ç.’yi korkutmak amacıyla doğrulttuğunu ve o sırada da silahın ateş alarak eşini başından vurduğunu söyledi. Emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen T.Ç. tutuklanarak Metris Cezaevine gönderilirken, başından vurularak ağır yaralanan kadının ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. (DHA)

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER