A3 Haber

“Ekonomik çıkmazla karşı karşıyayız”

“Ekonomik çıkmazla karşı karşıyayız”

“Ekonomik çıkmazla karşı karşıyayız”
Ocak 14
17:36 2021

CHP’li Uğur Bayraktutan, ülkeyi yeniden yönetebilecek bir siyasal anlayışın alternatif olduğu belirtti. Bayraktutan, pandemi sürecinin kötü yönetilmesiyle berberinden işyeri sahibine kadar büyük bir ekonomik çıkmazla karşı karşıya olduğunu ifade etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin’de ilçe başkanlıkları, sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti ziyaretlerinde bulundu. Ziyaretlerin ardından açıklama yapan Bayraktutan, “Millet ittifakının bileşenleri ile gelecek dönemde ilk yapılacak olan seçimde bu güzel ülkeyi hep birlikte yöneteceklerini” söyledi.

Artvin’de CHP örgütlerini, Millet İttifakının bileşeni olan İYİ Parti’nin teşkilatlarını gezdiğini, bunun yanında Artvin merkezde bulunan sivil toplum örgütlerini, odaları ziyaret ettiğini ifade eden Bayraktutan, “Ziyaretlerim esnasında şunu gördüm; Artvin’de CHP’nin örgütleri dimdik ayakta, Millet İttifakı’nın bileşeni olan İYİ Parti’nin teşkilatı dimdik ayakta ve onların hep beraber iktidara hazır olduğunu gördüm. Esnafların içinde bulunduğu ekonomik kaçmazın nereye gittiğini gördüm. Bu nedenle önümüzdeki dönemde Türkiye’nin yönetilmesine yeni bir nefese ihtiyaç olduğunu, bunda herkesin hem fikir olduğunu beraber gözlemledik” dedi.

“Ekonomik çıkmazla karşı karşıyayız” 

“Artvin Türkiye’nin önemli kentlerinden bir tanesi, bir Cumhuriyet kenti, Mustafa Kemal’in kenti ve Millet İttifakı’nın belediyelerinin büyük çoğunlukla yerel yönetimlerde söz sahibi olduğu ve bütün Türkiye’ye örnek olması gereken bir kenttir” diyen Bayraktutan, son yaşanan ekonomik gelişmelerden Artvin’in de nasibini aldığını, pandemi sürecinin kötü yönetilmesiyle berberinden iş yeri sahibine kadar büyük bir ekonomik çıkmazla karşı karşıya olduğunu belirtti.

Bayraktutan bütün bu olumsuzluklara rağmen Türkiye’de ülkeyi yeniden yönetebilecek bir siyasal anlayışın alternatif olduğu gerçeğini de göz ardı etmemek gerektiğini aktardı.

“Bu ülkeyi hep birlikte yöneteceğiz”

“CHP ve İYİ Parti olarak Millet İttifakının bileşenlerinin önümüzdeki dönemde ilk yapılacak olan seçimde ülkeyi hep birlikte yöneteceğini” dile getiren Bayraktutan, “Bu ülkenin geleceği ile ilgili kaygıların yaşanmadığı, umudu, özgürlüğü olan hepimizin ülkesini hep birlikte kuracağız. Bunu bir kere daha gözlemledim, bunu görerek ve bunları yaşayarak 26 Ocak’ta Artvin’in sorunlarını parlamentoya tekrar taşıyacağım. Genel sorunları, ülkenin yaşadığı sorunları hep beraber gözlemliyoruz” dedi.

Bayraktutan, son olarak şunları ifade etti: “Her iki sorunu da beraber yaşayan bir bölgenin milletvekili olarak şunu diyorum; bu sorunları çözecek olan Millet İttifakı’nın iradesidir. Buradan Artvinlilere ve yüreği Artvin ve Türkiye’de atan tüm sevdalılara CHP’nin milletvekili olarak selam yolluyorum.”

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER