Site icon A3 Haber

Davutoğlu: Salmak istedikleri korkuya kulak asmayacağız

Partisinin İl Başkanları toplantısında konuşan Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, geçen hafta Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’a düzenlenen silahlı, sopalı saldırıya ilişkin konuştu. Davutoğlu, “Bize korku salmak isteyenlerin salmak istedikleri korkuya da biz kulak asmayacağız. Meydanı boş bırakmayacağız” dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, İl Başkanları toplantısında konuştu. Burada önemli açıklamalarda bulunan Davutoğlu’nun gündeminde geçen hafta Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’a evinin önünde düzenlenen silahlı, sopalı saldırı vardı.

Ciddi bir sınama içerisinde olduklarını belirten Davutoğlu, “Ankara’da bir takım piyonlar bazı azmettiricilerin yönlendirmesiyle Selçuk Özdağ’a saldırıda bulundular ve başkentin ortasında bir siyasi terör estirdiler. Cuma namazına giden bir insana eğer alçakça kalleşçe saldırı yapılıyorsa bunun vermek istedikleri mesaj açıktır. ‘Biz Cuma namazına gidene acımayız.’

Biz de onlara şu mesajla cevap veriyoruz: Türkiye’nin neresinde olursa olsun bize korku salmak isteyenlerin salmak istedikleri korkuya da biz kulak asmayacağız. Meydanı boş bırakmayacağız.” dedi.

Davutoğlu’nun açıklamalarından öne çıkanlar:

“Ankara’da yaşanan siyasi bir terördür”

“Bahçeli’nin Türk dünyasına yaptığı ne var?”

Exit mobile version