A3 Haber

Büyükçekmece’de kumar operasyonu: 31 bin lira ceza

Büyükçekmece’de kumar operasyonu: 31 bin lira ceza

Büyükçekmece’de kumar operasyonu: 31 bin lira ceza
Ocak 24
23:19 2021

İstanbul Büyükçekmece’de koronavirüs tedbirlerine uymayarak kumar oynatılan bir iş yerine operasyon düzenlendi. Düzenlen operasyonda aralarında iş yeri sahibinin de bulunduğu 9 kişiye toplamda 31 bin lira para cezası kesildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, “Kumar Oynamaya Yer ve İmkan Sağlamak”, “Emre Aykırı Davranmak” ve “Kullanmak İçin Uyuşturucu Madde Bulundurmak” konuları ile ilgili Atatürk Mahallesi Kordon Boyu Caddesinde faaliyet gösteren bir iş yerinde baskın düzenledi.

Yapılan baskında işyeri sahibi H.U.’nun yanı sıra 8 şahsın içeride bulunduğunu tespit eden ekiplerin yaptığı üst aramasında Z.G. isimli şahısta 2,36 gram skunk maddesi ele geçirildi.

İş yerinde yapılan incelemelerde ise 3 metre uzunlukta 1 metre genişliğinde üzerinde poker oynandığı düşünülen özel olarak tasarlanmış masa, çok miktarda değişik renklerde poker oynandığı düşünülen pullar ve kartlar ele geçirildi.

Kumar oynamaya yer ve imkan sağlamaktan işlem

Konu ile ilgili yakalanan şüpheliler hakkında 1593 sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanununun 282. maddesi gereğince toplam 31 bin 221 lira idari para cezası uygulandı.

İş yeri sahibi hakkında H.U. isimli şahıs hakkında “Kumar Oynamaya Yer ve İmkan Sağlamak” suçundan işlem yapan ekipler üzerinde uyuşturucu madde bulunan Z.G. isimli şahıs hakkında ise “Kullanmak İçin Uyuşturucu Madde Bulundurmak” suçundan adli işlem yaptı.

Öte yandan ruhsatsız olarak faaliyet gösterdiği belirlenen işyeri, İlçe Zabıta Müdürlüğü ekiplerince mühürlenerek faaliyetlerine son verildi.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER