Site icon A3 Haber

Erdoğan’ın ziyaret ettiği Saadet Partili Asiltürk’ten ittifak açıklaması: Seçime bir hafta kala karar verilir

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın ziyaret ettiği Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk, partisinin gelecekte hangi ittifak içerisinde bulunacağına dair soruya “Seçime bir hafta kala buna karar verilir” yanıtını verdi.

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ziyaretiyle ilgili olarak Kudüs Tv’de yayınlanan ‘Diyalog ve Uhuvvet’ adlı programda değerlendirmelerde bulundu.

“Forsunu morsunu kullanmadan abi kardeş gibi görüşmeye gelmesi karşısında ben en ufak bir açıklama yapmam. Kendisi ne açıklama yaparsa o dur esas. O da gereken ölçüde bir şeyler söyledi. Benim bu tutumumu da gördüğü için çok da memnun olduğunu biliyorum. Bazı şeylerde saygı göstermek lazım” diyen Asiltürk, Erdoğan’ın herhangi bir gösteriş yapmadan, samimi bir şekilde geldiğini belirterek şunları söyledi:

“Saadet Partimizin ölçülü olarak kardeşliği sağlayacak bir üslupla hareket etmesi lazım”

“Sadece AK Parti’nin gelmesi bile toplumu ne kadar değiştirdi”

Asiltürk, “Görüşmede gündeme gelmiştir ama gelmemiş gibi kabul ederek. AK Parti’den Saadet Partisi’ne bir ittifak teklifi gelirse Saadet Partisi Cumhur İttifakı’ndan mı Millet İttifakı’ndan mı yana olmalı?” şeklindeki soru üzerine de şunları kaydetti:

Exit mobile version