A3 Haber

Ali Koç’un açıklamalarının ardından Exxen sosyal medyanın gündeminde

Ali Koç’un açıklamalarının ardından Exxen sosyal medyanın gündeminde

Ali Koç’un açıklamalarının ardından Exxen sosyal medyanın gündeminde
Ocak 27
18:09 2021

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç’un, Acun Ilıcalı’nın katkılarıyla ilgili yaptığı açıklamaların ardından sarı lacivertli taraftarlar sosyal medyada Exxen için destek mesajları yayımlamaya başladı.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç’un, Mesut Özil transferinde Acun Ilıcalı’nın çok büyük bir katkı sağladığını açıklaması sonrası Fenerbahçeli taraftarlar sosyal medyada dijital yayın platformu Exxen için destek mesajları yayınlamaya başladı. Ilıcalı’nın kurucusu olduğu Exxen, bu mesajlarla kısa sürede Trend Topic (TT) listesinde birinci sıraya yerleşti.

Fenerbahçeli taraftar topluluğu 12 Numara da resmi Twitter hesabında “12 Numara olarak, her platformdan Exxen’i destekleyeceğimizi ilan ediyoruz” paylaşımında bulundu.

Ali ​Koç ne demişti?

Bugün düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulunan Ali Koç, transferin fitilini medya patronu Acun Ilıcalı’nın Mesut Özil yaptığı “İnşallah bu sene vatan hasretin sona erer” şeklindeki paylaşımının ateşlediğini söyledi. Koç, Ilıcalı’nın bu transferde büyük emeği olduğunu belirterek şunları anlattı:

“Bir yaz günü Acun’la oturduk konuşuyoruz. ‘Başkan’ dedi, ‘Mesut’un sözleşmesi bitiyor, seneye haziran ayında kazandıralım Fenerbahçemize. Ben bu konuya çok sıcağım’ dedi. ‘Kazandıralım da nasıl kazandıralım?’ dedim. Acun dedi ki ‘Mesut sadece bir futbolcu değil, müthiş bir ticaret potansiyeli var.’  ‘Gelecekse ocakta gelse, haziranı beklemeyelim’ dedim. ‘Ya ben birkaç ay sonra yeni bir yatırım açıklayacağım; Exxen’i. Exxen’deki dizileri dünyaya yaymak istiyorum. Bu hedefime ulaşmamda Mesut’un da katkısı olacağını düşünüyorum. Büyük düşünelim’ dedi.”

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER