A3 Haber

Selçuk Özdağ, Bahçeli’ye yanıt verdi: Ortaya çıkarın ben siyasi hayatımı noktalayacağım

Selçuk Özdağ, Bahçeli’ye yanıt verdi: Ortaya çıkarın ben siyasi hayatımı noktalayacağım

Selçuk Özdağ, Bahçeli’ye yanıt verdi: Ortaya çıkarın ben siyasi hayatımı noktalayacağım
Ocak 28
16:52 2021

Selçuk Özdağ, Bahçeli’nin “bildik bir numaradır” iddialarına, “Siz şu an Cumhurbaşkanı Birinci Yardımcısı gibisiniz. Ortaya çıkarın ben siyasi hayatımı noktalayacağım ve Türkiye’yi terk edeceğim” karşılığını verdi.

A3 Haber Merkezi | Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, youtube üzerinden yayın yapan gazeteci Fatih Portakal’a konuk olarak, soruları yanıtladı. Özdağ, uğradığı saldırı için MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “Sicili kabarık bir siyasetçinin evinin balkonuna kamera yerleştirip kavga anını kayda aldırması, sonra da dönüp masumiyet pozuna bürünmesi bildik bir numaradır” sözlerine şu yanıtı verdi:

Bahçeli’nin iddiasını ispatlaması durumunda özür dileyerek, Türkiye’yi terk edeceğini dile getiren Özdağ, “Sayın Bahçeli 20 sene milletvekilliği yaptı, 3 buçuk yıl başbakan yardımcılığı yaptı ve kendisi bu iddiasını ispat edecek. Biz evimize kamera koymuş muyuz? Kamera koysak benim sırtımı çeker, karşıdaki olayı yapanların yüzünü çeker, Burada karşıdaki olayı yapanların sırtını çekmiş benim yüzümü çekiyor. Kaçarken onların yüzü görünüyor, karşı apartmanlardan çekilmiş. Tabi kimyaları bozuldu. Bir oyunları vardı. Şimdi benim bir teklifim var. Bakın Sayın Bahçeli, madem ki ben koydum, madem ki bu olayı ben yaptım, 17 dikişi ben attırdım, iki dakika ile ölümden döndüm, kolum parmaklarım kırıldı, bu şekilde bir talimat vererek bunları yaptırdım kendime. Orhan Bey’e de, Afşin Bey’e de yaptırdım. Bakın hükümeti destekliyorsunuz. Siz şu an Cumhurbaşkanı Birinci Yardımcısı gibisiniz. Hatta ortaksınız hatta zaman zaman Cumhurbaşkanı siz oluyorsunuz. İçişleri Bakanlığı elinizde, Adalet Bakanlığı elinizde… Ortaya çıkarın ben siyasi hayatımı noktalayacağım ve bütün Türkiye’den özür dileyerek Türkiye’yi terk edeceğim ama siz siyaseti bırakacak mısınız?

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER