A3 Haber

İntihar eden gençlerin seslendiği Mert: Veda videosunu şaka sandım

İntihar eden gençlerin seslendiği Mert: Veda videosunu şaka sandım

İntihar eden gençlerin seslendiği Mert: Veda videosunu şaka sandım
Şubat 04
10:34 2021

Manisa’da ölü bulunan dört gençten üçünün intihar etmeden önce veda videosu gönderdikleri uzman çavuş Mert Dalgın, “Birbirimizi bırakmayacağız diye söz vermiştik. Videoyu şaka sandım, meğerse gerçekmiş” dedi.

Manisa’nın Ahmetli ilçesinde ölü olarak bulunan dört gençten üçünün intihar ettiği, ölmeden önce de video çekerek, ölenlerden Neşet Dalgın’ın kardeşi Mert Dalgın’a veda videosu gönderdikleri ortaya çıkmıştı.

Mert Dalgın, Sabah gazetesinden Ceyhan Torlak’a konuştu. Ağabeyi Neşet ile arasında bir yaş bulunduğunu, diğer üçüyle de çok yakın arkadaş olduklarını anlatan Dalgın, şunları söyledi:

“Kardeşim gibiydi onlarda. Beni Cumartesi gecesi aramışlar. Uyuyordum. Sabah saat 08.00 sıralarında uyandım. Telefonuma baktığımda Muharrem’den gelen o videoyu gördüm. Videoyu izlediğimde alkollü oldukları için dalga geçtiklerini düşündüm. Şaka amaçlı, eğlencesine bu videoyu çektiklerini sandım. O yüzden ilk anda videoyu sildim. Telefonla Neşet’i aradım. Ancak ulaşamadım. Daha sonra vefat haberleri geldi. Videonun veda için çekildiğini o zaman anladım.”

“Şoktayım, inanamıyorum”

Birbirleriyle çok yakın arkadaş olduklarını ve her birinin hayalleri olduğunu anlatan Mert Dalgın, şöyle devam etti:

“Canlarına kıyacakları aklımın ucundan bile geçmedi. Hala şoktayım. İntihar ettiklerine inanamıyorum. Söz vermiştik birbirimizi yalnız bırakmayacaktık, her birimiz evlenip yuva kuracaktık. Abimle aramızda bir yaş bile yok. 2018’de askere gittim geldim. Sonra uzman çavuş oldum. Tam olarak ölüm nedenleri otopside belli olacak.”

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER