A3 Haber

Çocuğunu yastıkla nefessiz bırakan kadına tepki yağıyor: #NurcanSerceTutuklansın

Çocuğunu yastıkla nefessiz bırakan kadına tepki yağıyor: #NurcanSerceTutuklansın

Çocuğunu yastıkla nefessiz bırakan kadına tepki yağıyor: #NurcanSerceTutuklansın
Şubat 06
10:34 2021

Twitter’da bir kadının kızına uyguladığı şiddeti gösteren video sosyal medyada gündem oldu. TikTok’ta ismi Nurcan Serçe olduğu iddia edilen bir kadının, çocuğuna şiddet uyguladığı görüntüler sosyal medya kullanıcılarının tepkisine neden oldu. Çocuğunu yastıkla nefessiz bırakan Nurcan Serçe için “tutuklansın” talebinde bulunuluyor.

TikTok uygulaması üzerinden çocuğuna şiddet uygulayan bir annenin görüntülerinin paylaşılmasının üzerine, Twitter kullanıcıları #NurcanSerceTutuklansın etiketiyle tepkilerini dile getirmeye başladı.

Görüntülerde, kızına şiddet uygulayan kadının hızını alamayıp yastıkla boğmaya çalıştığı, olay sırasında bir erkek çocuğunun da çaresizce o anlara tanık olduğu görülüyor. Küçük kızın ise olay sonrası yaşayıp yaşamadığı da bilinmiyor.

Sosyal medyada verilen tepkiler

Bir kez daha tüylerimizi ürperten bir çocuk fiziksel istismarı videosuyla sarsıldık. Veriler çocukların çoğunlukla yakınları tarafından istismar edildiklerini göstermekte. Hapse atmak çözüm değil. Çocuklar anne-babalarının insafına terkedilmemeli.

“Bir çocuk düşünün ki sığınacak son kalesi bile yıkılmış. Söylenecek çok şey olduğunda söyleyecek bir şey bulamıyor insan… #NurcanSerçeTutuklansın

Annelik sadece doğurmakla olmuyor . Sevginizi veremeyecekseniz bu dünyaya çocuk getirmeyin. Rabbim vicdan yoksunlarına annelik duygusunu tattırmasın..

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER