A3 Haber

Sosyal medyada tepki yağdı: Çocuğuna şiddet uygulayan Nurcan Serçe tutuklandı

Sosyal medyada tepki yağdı: Çocuğuna şiddet uygulayan Nurcan Serçe tutuklandı

Sosyal medyada tepki yağdı: Çocuğuna şiddet uygulayan Nurcan Serçe tutuklandı
Şubat 06
20:37 2021

Kocaeli’de Nurcan Serçe’nin kızına şiddet uyguladığı görüntüler, sosyal medyada büyük tepki topladı. Geçen yıl yaşandığı ortaya çıkan olayın ardından Serçe gözaltına alındı, altı çocuğu devlet korumasına alındı. Nurcan Serçe ve dini nikahlı eşi Hayrettin Bahar sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklandı.

A3 Haber Merkezi | Kocaeli’nin Körfez ilçesine bağlı Mimar Sinan Mahallesi’nde oturan 36 yaşındaki Nurcan Serçe’nin kızına şiddet uyguladığı görüntüler sosyal medyada paylaşıldı. Geçen yıl yaşandığı belirtilen olayın görüntüleri, kısa sürede yayıldı. Görüntüleri izleyen kullanıcılar, büyük tepki gösterdi. Sosyal medyada #NurcanSerceTutuklansın tagı trend topic oldu.

Altı çocuk devlet korumasına alındı

Hayrettin Bahar ile dini nikahla yaşayan Nurcan Serçe’nin bu birliktelikten iki çocuğu, ilk evliliğinden de dört çocuğu olmak üzere toplam altı çocuğu olduğu belirtildi. Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından Serçe’nin geçen yıl dört Nisan’da polis tarafından gözaltına alındığı, işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede serbest bırakıldığı bildirildi. Nurcan Serçe’nin altı çocuğunun ise devlet korumasına alınarak yurda yerleştirildiği ifade edildi.

Çocuğuna şiddet uyguladığı görüntüler, sosyal medyada tepki toplayan Nurcan Serçe, polis ekipleri tarafından yeniden gözaltına alındı. Serçe emniyet müdürlüğünde alınan ifadesinin ardından Körfez Adliyesi’ne getirildi. Nurcan S. adliyeye arka kapıdan alındı, basın mensuplarının görüntü alması engellendi. Nurcan Serçe ve dini nikahlı eşi Hayrettin Bahar sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

“Eşim bana tuzak kurdu”

Nurcan Serçe gözaltına alınmadan önce telefonla arayan bir gazetecinin sorularını yanıtladı. Dayakçı bir anne olmadığını savunan Serçe, izlediği görüntülere çok üzüldüğünü söyledi. Nurcan Serçe, şunları söyledi: “Çocukları eskiden aldılar. Çocuklarıma gidip geliyorum ilgileniyorum. Zor bir süreçten geçmiştim bir birlikteliğim vardı onunla ilgili bir şeydi . Videoyu çeken eşimdi. Bana tuzak kurdu. Dayağın hiçbir açıklaması yok. Çocuğa vurma sebebim, kızım bizim bahçe kapısına oturmuş çişini yapıyordu. Yanında da iki erkek çocuğu vardı. ‘Ev yokmuydu, oğlan çocukları sana bakıyor’ diyerek dövdüm. Kim attı görüntüyü bilmiyorum nasıl öğrenebilirim onu da bilmiyorum. Bu olay aylar önce olmuş bitmiş olaydı. Çocukların ifadesi alındı. Çocuğu döven anne olsaydım bir sürü video olurdu. Bir kez dövdüm. Bu video ile ilgili sosyal medya da paylaşacağını söylediği için ben gidip polise söyledim. Benim psikolojim düzelsin diye alındı bu çocuklar. Daha önceden eşimle ilgili şikayetçi olmuştum. Benim çocuğumu 1 haftalıkken eşim kaçırmıştı. Bu kasıtlı çekilen bir görüntü. Ben yıllardır bakıyorum onlara. Bu ikinci birlikteliğim benim. Çocuklarımı alıcam. Dayakçı bir anne değilim. O görüntüleri ilk defa sosyal medyada gördüm. O görüntülerin hiçbir açıklaması yok. Ellerim kopsun. Ben de annesiz babasız büyüdüm. Babamı hiç bilmiyorum. Beni annem büyüttü. Benim annem bile öyle vurmamıştır. Ben çocuğumu dövdüğümü savunmuyorum. O kadar üzüldüm ki benim çocuğum ‘anne’ diyor ben vuruyorum.”

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER