A3 Haber

Tekel bayi işletmecisinin cinayetiyle ilgili 12 kişi gözaltına alındı

Tekel bayi işletmecisinin cinayetiyle ilgili 12 kişi gözaltına alındı

Tekel bayi işletmecisinin cinayetiyle ilgili 12 kişi gözaltına alındı
Şubat 06
18:41 2021

Karaman’da, Mehmet Öcal’ın işyerini kapatırken, silahla vurularak, öldürülmesiyle ilgili gözaltı kararı verilen 15 şüpheliden 12’si yakalandı.

Karaman’ın Yeni Mahalle Zeytin Dalı Bulvarı’ndaki tekel bayisi önünde geçen yıl 2 Kasım’da, iddiaya göre, işlettiği tekel bayisini kapatan 31 yaşındaki Mehmet Öcal, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Ağır yaralanan Öcal, sağlık görevlilerince yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Cerrahi yoğun bakım servisinde tedaviye alınan Öcal, altı gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

96 gün takip yapıldı

Olayın ardından geniş çaplı soruşturma başlatan Karaman Cumhuriyet Başsavcılığı’nca elde edilen bilgilerden sonra cinayetin tek kişi tarafından işlenmediği, birden çok kişi ile bağlantılı olunduğunu belirlendi. Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı ile polis ekipleri, 96 gün boyunca yaptıkları takibin ardından cinayetle bağlantısı bulunan 15 kişiyi saptadı.

Tespit edilen 15 kişinin yakalanması için bugün sabaha karşı operasyon düzenlendi. Operasyonda 15 kişiden 12’si, yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler, Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. (DHA)

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER