A3 Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP parçalanmaya başladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP parçalanmaya başladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP parçalanmaya başladı
Şubat 08
15:01 2021

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, partisinin dört il kongresinde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, “Geçmişteki hiçbir aktör bugünkü CHP kadar kötü bir görüntü sergilemedi. İşte parçalanmaya başladılar, eleştirenleri kapı dışarı ediyor” dedi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, partisinin Bayburt, Giresun, Niğde ve Zonguldak İl Kongresi’nde konuştu. Erdoğan’ın konuşmasından başlıklar şöyle:

  • Hiçbir sıfat, görev, konum davamıza yaptığımız katkının verdiği manevi huzurdan daha büyük değildir.
  • Partimizin 18 yıllık kesintisiz iktidar olmasının sırrı milletimizin her bir ferdinin kendini bu çatı altında görebiliyor olmasıdır. İnşallah yürüttüğümüz mücadeleyi zafere ulaştıracağız. 2023 seçimleri kritik öneme sahip.
  • Zihnini veya kalbini Türkiye düşmanlarına kiralamış kesimler buldukları her fırsatta ülkemizin huzuruna, istikrarına, demokrasisine saldırıyor. Hamdolsun bugüne kadar bunların hiçbirine boyun eğmedik, eğmeyeceğiz.
  • Basın ve sosyal medya mecraları gönül kazanma faaliyetleri yürüttüğümüz siyasetimizin sadece duyurulma yeridir. Yapmamız gereken her bir insanımızın kapısını çalmak, beklentisini öğrenmek, böyle kalplerde yer edinmektir.  Bunun için de sürekli sahada olmamız şart. AK Parti olarak bugünlere aziz milletimizin duası yanında ailesinden, işinden fedakârlık yapan dava erleriyle geldik. Farklı odakların tehditlerine maruz kaldık, tüm saldırılar karşısında iman varsa imkan da vardır diyerek, her türlü yokluğa rağmen yolumuzdan geri dönmedik. Kimseyi ötekileştirmeden, herkesi kucaklamaya çalıştık
  • Bölen değil birleştiren, kutuplaştıran değil kucaklaştıran, kardeşi kardeşi kırdırmak isteyenlere inat vatandaşlarımızı Türkiye ortak paydasında buluşturan bir kadro olduk.  Gece gündüz demeden ter döktük, mücadele ettik. İnsanlarımız bizimle birlikte belediyelerden devletin her kademisine kadar her meselesiyle ilgilenen gayretli bir kadroyla tanıştı.
  • İnsanlarımız bizimle birlikte belediyelerden, devletin her kademesine rağmen dinamik, vizyoner, gayretli bir kadroyla tanıştı. Anacığımla birlikte olan tabloyu hazırladığınız için teşekkür ediyorum. Giresun sizlere selam, sevgi, saygılarımı özellikle ifade ediyorum. Ana gibi yar olmaz. Kadın kollarımız çok büyük önem taşıyor. Biz gayretle hasbi şekilde çalıştıkça milletimiz de daha kararlı şekilde bize sahip çıktı.
  • Eğitimden sağlığa, ulaştırmadan enerjiye kadar her alanda ülkemize çağ atlattığımız için gurur duyuyoruz. İzlediğimiz onurlu ve kararlı politikalarla ülkemizin itibarını artırdığımız için mutluyuz. Karşımızda elbette bir siyasi muhalefet oldu. Hiçbiri bizimle eser ve hizmet siyaseti yarışına giremedi. İşte şu anda karşımda Fatih’i görüyorum. Bizim projelerimize onların hayalleri yetmek idrakini görüyorum. Biz Karadeniz’de doğal gaza ulaştık mı ulaştık. Fatihle ulaştık, şimdi inşallah Kanuni ile ulaşacağız. Şimdi denizin dibine sondajlama çalışmalarımızla devam edeceğiz.”

CHP’ye sert sözler: İşte parçalanmaya başladılar

  • Geçmişteki hiçbir aktör bugünkü CHP kadar kötü bir görüntü sergilemedi. İşte parçalanmaya başladılar, eleştirenleri kapı dışarı ediyor. CHP hangi projeyi üretiyor diye baktığımızda karşımıza sadece koskoca bir boşluk çıkıyor. Kardeşlerim hiçbir yok aşılamayacak kadar yüksekten geçmez. CHP’nin tek işi terazisinin kefelerine yerleştirdiği kurduğu kirli ittifakın bozulmasını engellemeye çalışmaktır.
  • Yıllarca bizi tek adamlıkla suçlayanların dönüp dolaşıp geldikleri yer partilerini tek adamcağız siyasetine mahkum etmesidir.
  • İşte Menemen… Menemen’de neler oldu biliyorsunuz. Menemen’de şimdi AK Parti iktidar oldu. Buradan sesleniyorum; çarşamba günü Millete Sesleniş konuşmamı özellikle izlemenizi tavsiye ediyorum. Sizlere birçok güzellikleri orada takdim edeceğim.
  • CHP yönetimi gençlerimizi kışkırtmaktadır. Ha CHP ha HDP, hiçbir farkları yok. Terör örgütlerinin beslemesi bunlar…

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER