A3 Haber

İstanbul’da lodos: Boğazda dev dalgalar oluştu, binaların çatıları uçtu

İstanbul’da lodos: Boğazda dev dalgalar oluştu, binaların çatıları uçtu

İstanbul’da lodos: Boğazda dev dalgalar oluştu, binaların çatıları uçtu
Şubat 09
07:53 2021

İstanbul’da dün akşam saatlerinde başlayan lodos gece boyunca da etkisini devam ettirdi. Lodosla birlikte İstanbul Boğazı’nda dev dalgalar oluştu. Bazı ilçelerde evlerin çatıları uçtu.

İstanbul’da akşam saatlerinde başlayan lodos birçok yerde çatıların uçmasına ve ağaçların gövdelerinden koparak devrilmesine neden oldu. Gece boyunca da etkisini göstermeye devam eden lodosla birlikte İstanbul Boğazı’nda dev dalgalar oluştu.

Fatih, Samatya Sahili’nde kaydedilen görüntülerde şiddetli esen lodosla birlikte dev dalgaların kıyıları dövdüğü görüldü.

Beş katlı binanın çatısı uçtu

Sultangazi Zübeyde Hanım mahallesinde gece saatlerinde şiddetli lodos nedeniyle beş katlı bir binanın çatısı yerinden koparak önce karşı binaya çarptı daha sonra da yere savruldu. Hem gece olması hem de sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmazken binalarda hasar meydana geldi.

Zeytinburnu’nda uçan çatı dört aracı kullanılamaz hale getirdi

Zeytinburnu’nda şiddetli lodos nedeniyle beş katlı bir binanın çatısı uçtu. Sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle boş olan caddede park halindeki araçların üzerine düşen çatı dört otomobili kullanılamaz hale getirdi.

Bayrampaşa’da çatı otomobillerin üzerine düştü

Bayrampaşa’da şiddetli fırtına nedeniyle kopan çatının otomobillerin üzerine düşme anları güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, park halindeki otomobillerin üzerine çatının düştüğü, otomobillerinin çatının parçaları altında kaldığı görülüyor. Yaşanan olay sonrası otomobillerde hasar oluştu. (DHA)

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER