A3 Haber

Cemal Enginyurt, AKP’li Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı Erdoğan’a şikayet etti: “Pandemi tedbirlerine uymuyor”

Cemal Enginyurt, AKP’li Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı Erdoğan’a şikayet etti: “Pandemi tedbirlerine uymuyor”

Cemal Enginyurt, AKP’li Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı Erdoğan’a şikayet etti: “Pandemi tedbirlerine uymuyor”
Şubat 10
12:41 2021

MHP’den ihraç edilmesinin ardından Demokrat Parti’ye geçen Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, AKP Genel Başkanı Erdoğan’ı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a pandemi tedbirlerine uymadığı gerekçesiyle şikayet etti.

Çektiği bir videoyu sosyal medya hesabında yayınlayan MHP’den ihraç edilerek Demokrat Parti’ye geçen Cemal Enginyurt, “Ak Parti Genel Başkanı Erdoğan her gün 5-6 kongre yaparak, binlerce insanın kongre salonlarında maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymaksızın sağlıklarını riske atıyor. Lütfen onu uyarınız” dedi.

Erdoğan’ı Erdoğan’a şikayet etti

Enginyurt paylaşımında şunları söyledi:

  • Sayın Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan, siz ‘mesafe, maske ve hijyene uyun’ diyorsunuz, biz de ülkenin cumhurbaşkanı olmanız dolayısıyla size saygımızın gereği ve aynı zamanda sağlığımız için maske mesafe ve hijyen tedbirlerine uyuyoruz.
  • Lakin Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan bu kurala uymuyor. Her gün 5-6 kongre yaparak, binlerce insanın kongre salonlarında maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymaksızın sağlıklarını riske atıyor.
  • Sayın Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan, size Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı şikayet ediyorum lütfen uyarınız, maske, mesafe ve hijyene uymasını öneriniz

Demirel’in fötr şapkasıyla seslendi: Sizin içi çare Demokrat Parti

Enginyurt, kendisine hediye edilen Demirel’in fötr şapkasını takarak sosyal medya hesabından videolu mesaj paylaştı. Enginyurt, “Sizin için çare Demokrat Parti’dir. Bütün Türkiye’yi Demokrat Parti’ye üye olmaya davet ediyorum” sözleriyle işsizlere, gençlere, emeklilere, esnafa çağrıda bulundu.

Enginyurt’un mesajı şöyle:

  • Benim köylüm, benim çiftçim, benim işçim, benim emeklim diyerek bu memlekette köprüler, barajlar, fabrikalar kurmuş, bu ülkeyi baştan başa imar etmiş Adnan Mendereslerin, Süleyman Demirellerin, Turgut Özalların ve bugün Gültekin Uysal’ın genel başkanlığında Demokrat Parti iktidar yürüyüşünü başlatmıştır. Gençler, umutsuzluğunuza son verecek çare Demokrat Parti’dir. Emekliler, sizin hakkınız Demokrat Parti ile kazanılır. İşsiz kardeşim, çare Demokrat Parti. 3600 bekleyenler, emeklilikte yaşa takılanlar, infaz koruma memurları, servis esnafı, kahveciler, restoran sahipleri, sizin için çare Demokrat Parti’dir. Bütün Türkiye’yi Demokrat Parti’ye üye olmaya davet ediyorum. Demokrat Parti, özgürlük, adalet, hukuk, açlığa karşı mücadele demektir.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER