A3 Haber

Polis TikTok’tan tehdit etti: Boğaziçi misafirhanemiz sizi bekliyor

Polis TikTok’tan tehdit etti: Boğaziçi misafirhanemiz sizi bekliyor

Polis TikTok’tan tehdit etti: Boğaziçi misafirhanemiz sizi bekliyor
Şubat 10
16:21 2021

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde görevli bir polis emniyette çektiği TikTok videosunda nezarethaneleri göstererek “Boğaziçi misafirhanemiz sizi bekliyor” paylaşımı yaptı.

Boğaziçi Üniversitesi’ne rektör atanan Melih Bulu’ya karşı öğrencilerin ve öğretim üyelerinin başlattığı protestolar 38’inci gününde sürüyor.

İstanbul Vatan İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli M.T.D. isimli polis, emniyette çektiği TikTok videosuyla öğrencileri tehdit etti. Videoda söz konusu polis koğuşları göstererek “Boğaziçi misafirhanemiz sizi bekliyor” yazısı paylaştı.

“Hepimizi zindanlarınıza sığdıramazsınız”

Gençlik örgütleri ile üniversite dayanışma hesapları paylaşıma tepki gösterdi. Üniversiteliler, “Hepimizi zindanlarınıza sığdıramazsınız”, “Arkadaşlarımızın ‘zoraki misafirliği’ çok kısa sürecek” notlarıyla Twitter üzerinden paylaşımlar yaptı. Sosyal medyada çok sayıda kişi polis hakkında soruşturma başlatılması çağrısında bulundu.

Bu arada tehdit videosunu paylaşan M.T.D. adlı polisin daha önceki paylaşımlarında da polis üniforması ve silahıyla poz verdiği, MHP’nin slogan ve simgelerini paylaştığı, yer yer tehdit içerikli konuşmalar yaptığı görülüyor.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER