A3 Haber

Kadın cinayeti: 10 aylık eşini öldürdükten sonra intihar etti

Kadın cinayeti: 10 aylık eşini öldürdükten sonra intihar etti

Kadın cinayeti: 10 aylık eşini öldürdükten sonra intihar etti
Şubat 12
13:21 2021

Özel güvenlik görevlisi Kamil İkinci ile hemşire eşi Zeynep İkinci, evlerinde silahla vurulmuş halde ölü bulundu. Kamil İkinci’nin 10 aylık eşini öldürdükten sonra tabancayla intihar ettiği üzerinde duruluyor.

A3 Haber Merkezi | Trabzon’un Çaykara ilçesine bağlı Hurmalık Mahallesi’ndeki bir sitede yaşayan ve Ataköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde özel güvenlik görevlisi olan Kamil İkinci ile aynı hastanede hemşire olan eşi Zeynep İkinci mesaiye gelmeyince iş arkadaşları merak edip telefonla aradı. Çift telefonları açmayınca ailelerine haber verildi.

İkinci çiftçinin yakınları geldikleri sitede çiftin oturdukları dairenin kapısının ziline bastı. Çilingir yardımıyla girilen evde Kamil ve Zeynep İkinci, yerde hareketsiz yatarken bulundu. Sağlık ekibinin yaptığı kontrollerde, silahla vurulduğu saptanan İkinci çiftinin yaşamlarını yitirdiği belirlendi. Yapılan incelemenin ardından İkinci çiftinin cansız bedenleri, otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

​Kamil İkinci’nin, tabancayla 10 aylık eşini öldürdükten sonra intihar ettiği üzerinde durulurken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Ocak ayında 23 kadın erkekler tarafından öldürüldü

Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu’nun 2021 Ocak ayı verilerine göre geçen ay 23 kadın erkekler tarafından öldürülürken 14 kadın şüpheli bir şekilde ölü bulundu.

2020’de 300 kadın öldürüldü 171 kadın şüpheli şekilde ölü bulundu

Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu’nun 2020 yılı raporuna göre, 300 kadın erkekler tarafından öldürüldü, 171 kadın şüpheli şekilde ölü bulundu.

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER