A3 Haber

Kadın cinayeti: Tartışma bahanesiyle annesini vuran babasıyla babaannesini öldürdü

Kadın cinayeti: Tartışma bahanesiyle annesini vuran babasıyla babaannesini öldürdü

Kadın cinayeti: Tartışma bahanesiyle annesini vuran babasıyla babaannesini öldürdü
Şubat 15
11:26 2021

Aile içerisinde çıkan tartışma kanlı bitti. Bir kişi, annesini av tüfeği ile vuran babasını ve aynı odada bulunan babaannesini öldürdü.

A3 Haber Merkezi | Manisa’nın Alaşehir ilçesine bağlı Çarıktekke Mahallesi’ndeki bir evde iddiaya göre, 22.30 sıralarında 41 yaşındaki Süleyman Özcan, tartışma bahanesiyle 41 yaşındaki eşi Raziye Özcan’ı av tüfeği ile vurarak öldürdü.

Annesinin öldürülmesinin ardından çiftin oğlu 22 yaşındaki Hüseyin Özcan, babasına bıçakla saldırdı. Babasının elinden av tüfeğini alan Hüseyin Özcan, önce babasını daha sonra aynı odada bulunan 82 yaşındaki babaannesi Karanfil Özcan’ı vurdu. Olaydan bir süre sonra Hüseyin Özcan, sağlık ve jandarma ekiplerine durumu bildirdi.

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Süleyman Özcan, Raziye Özcan ve Karanfil Özcan’ın olay yerinde yaşamlarını yitirdiği belirlendi. Öte Yandan, Hüseyin Özcan’ın kendisini bıçakla yaraladığı, durumunun iyi olduğu öğrenildi. Ambulans ile Alaşehir Devlet Hastanesi’ne sevk edilen Hüseyin Özcan’ın tedavisinin sürdüğü belirtildi. Jandarma ekiplerinin olayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.

Ocak ayında 23 kadın erkekler tarafından öldürüldü

Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu’nun 2021 Ocak ayı verilerine göre geçen ay 23 kadın erkekler tarafından öldürülürken 14 kadın şüpheli bir şekilde ölü bulundu.

2020’de 300 kadın öldürüldü 171 kadın şüpheli şekilde ölü bulundu

Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu’nun 2020 yılı raporuna göre, 300 kadın erkekler tarafından öldürüldü, 171 kadın şüpheli şekilde ölü bulundu.

 

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER