A3 Haber

Saadet lideri Karamollaoğlu: Şehitlerimizin kanı yerdeyken cumhurbaşkanı bunu adeta bir şova dönüştürüyor

Saadet lideri Karamollaoğlu: Şehitlerimizin kanı yerdeyken cumhurbaşkanı bunu adeta bir şova dönüştürüyor

Saadet lideri Karamollaoğlu: Şehitlerimizin kanı yerdeyken cumhurbaşkanı bunu adeta bir şova dönüştürüyor
Şubat 17
15:02 2021

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, “Daha şehitlerimizin kanı yerdeyken Sayın Cumhurbaşkanının da bazı platformlarda bunu adeta bir şova dönüştürmesi, bir kongrede planlanmış, özellikle bir şehit annesini arayarak, kongrede şehit annesine başsağlığı dilemesi, yapmayın. Bu o kadar sırıtıyor ki bundan sonra insanlar artık itibar etmemeye başlıyor, iktidarın bu tavırlarına karşı” dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Daha şehitlerimizin kanı yerdeyken Sayın Cumhurbaşkanının da bazı platformlarda bunu adeta bir şova dönüştürmesi, bir kongrede planlanmış, özellikle bir şehit annesini arayarak, kongrede şehit annesine başsağlığı dilemesi, yapmayın. Bu o kadar sırıtıyor ki bundan sonra insanlar artık itibar etmemeye başlıyor, iktidarın bu tavırlarına karşı” dedi.

Karamollaoğlu, düzenlediği basın toplantısında Gara Operasyonu’nu değerlendirirken Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı eleştirerek şunları söyledi:

“Sayın Cumhurbaşkanı’nın ifadesinden aslında bu harekatın bir kurtarma operasyonu olduğunu ve maalesef başarıya ulaşılamadığını anlıyoruz. Bu itiraf önemli. Çünkü, iktidar genelde hiçbir hadisede kendi sorumluluğunu üstlenmeyi arzu etmiyor. Sanki bir yerde bir hata meydana gelmiş, bir hata yapılmış bu hatadan dolayı bir takım arzu etmediğimiz neticeler ortaya çıkmışsa, bunu hemen başkalarını suçlamak için kullanmaya kalkıyordu. Halbuki bu sefer doğrudan doğruya kendisi burada bir başarısızlığın olduğunu itiraf etti.

Daha şehitlerimizin kanı yerdeyken Sayın Cumhurbaşkanının da bazı platformlarda bunu adeta bir şova dönüştürmesi, bir kongrede planlanmış, özellikle bir şehit annesini arayarak kongrede şehit annesine başsağlığı dilemesi, yapmayın. Bu o kadar sırıtıyor ki bundan sonra insanlar artık itibar etmemeye başlıyor, iktidarın bu tavırlarına karşı. Başka bir zaman kalmadı bir kongrenin dar bir süresi içinde herkese televizyonlarda, ‘Bak biz şehitlerimizin ailelerine ne kadar yakınlık gösteriyoruz’ gibi bir tavrı sergilemek ayıptır en azından. Kabullenmek mümkün değil. Etrafında hiç mi bir kişi yok ki ‘Sayın Cumhurbaşkanım bu yanlış olur’ demiyor.

Artık ekonomideki sıkıntılar zirveye çıktı. İşsizlik yok diyorsunuz, insanlar intihar ediyor. Daha dün altı gencimiz Kocaeli’nde intihar etti. Bu kendiliğinden olan, keyif için yapılacak bir şey değil. Problemlerini çözemiyor. Bir çözüm ümidi görmüyor. Ve iktidar buna çözüm olacağına, yok sayıyor.”

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER