Site icon A3 Haber

Devlet Bahçeli: Zillet ittifakı PKK ile simbiyoz ilişki kurmuştur

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, muhalefet partilerini eleştirirken “Zillet ittifakı PKK’yla simbiyoz ilişki kurmuştur. HDP, CHP ile İP’i kolonileştirmiş, hatta kolon atmıştır” ifadesini kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Irak’ın kuzeyindeki Gara bölgesinde düzenlenen operasyonla ilgili olarak muhalefet kanadından yöneltilen eleştirilere tepki gösterdi.

Sözlerine “Terörizm insanlığın ortak düşmanıdır. Terörizmin kanlı eylemleri her insan, her toplum, her ülke için en şedit hıyanet, en şeni cinayettir. Bu yüksek tehditle dişe diş mücadele insan onurunun muhafazası için milli ve tarihi bir sorumluluktur. Mesele ağırdır, çözümü şarttır” diye başlayan Bahçeli, şöyle devam etti:

“Gara katliamını devletin üstüne yıkma oyunu malum siyasi partilerin temel propagandası haline geldi”

CHP, HDP, İYİ Parti ve ‘diğer marjinal partilerin’ Gara’da Türkiye’nin karşısında pozisyon aldığını ve PKK’nın safına girdiğini ileri süren Bahçeli, “Sabun köpüğü nasıl eriyorsa, bu partiler millet vicdanında o nispette erimiştir. Çakma devrimciler, çıkarcı yazarlar, yeteneksiz aydınlar yüzsüzce devleti suçlamışlardır” diye yazdı. Bahçeli, şunları kaydetti:

“Türk devleti Gara’da hata yapmamış, hıyanete bedel ödettirmiştir”

“İhanetin çirkin harabelerini yıkacağız”

Exit mobile version