A3 Haber

AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin hedef gösterildiğini iddia etti

AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin hedef gösterildiğini iddia etti

AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin hedef gösterildiğini iddia etti
Şubat 23
21:37 2021

“Bir kadını çıplak arayacaksın, dakikasında bundan rahatsızlığını beyan eder. Ahlaklı kadın bir sene beklemez” diyen Özlem Zengin kendisine gelen tepkilere “hedef gösteriliyorum” dedi.

A3 Haber Merkezi | Bir kadını çıplak arayacaksın, dakikasında bundan rahatsızlığını beyan eder, bir sene beklemez. Onurlu kadın, ahlaklı kadın bir sene beklemez” ve “Bu insanlar artık talimatla bebek sahibi oluyorlar, bebekli kadınlar cezaevinde var’ demek için” ifadeleri nedeniyle eleştirilen AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin, hedef gösterildiğini iddia etti.

Zengin, Mecliste düzenlediği basın toplantısında, son dönemde şahsı üzerinden AKP siyasetine yapılan profesyonel bir saldırı ile karşı karşıya olduklarını iddia ederek, şunları söyledi: “Kendisi diyor ki; ‘Ben başörtülü bir kadınım. Eğer burada, benim müvekkilimle alakalı böyle bir şey olmuş olsa önce ben kendim itiraz ederim.’ Neden sizce böyle bir şey var diye soruluyor kendisine. ‘Bu, özelliği olan bir operasyon. Bu kadınlara yönelik operasyon, 15 Temmuz’dan evvelki evlerle, öğrencilerle alakalı bir operasyon değil. 15 Temmuz’dan sonra terör örgütünün yeniden şekillenmeye, yapılanmaya çalıştığı sürecin evlerinden bu öğrenciler. Bence bu yeniden yapılanmanın üstünü örtmek için böyle bir şey yaptılar.’ Doğrusu avukat arkadaşımın tespitinin altını aynen çiziyorum. Bu konuyla ilgili olarak ismi geçen kadınlar, olayla ilgili olarak ne avukatlarına ne kamuoyuna hiçbir şey söylemiyorlar. Aradan zaman geçiyor, daha sonra kamuoyunun önüne çıkarak, böyle bir şey yapıldığını söylüyorlar. İşte benim söylediğim şey budur.

Sadece savcılığa başvurmaktan değil, irade beyanından bahsettiğinin altını çizen Zengin, “Burada yapılmak istenen, Türkiye’de 15 Temmuz’dan sonra tamamen onlara yönelik yapılan operasyonların üstünü örtmek ve yeniden gençler, öğrenciler üzerinden evler kurarak, yapılanmalarıyla alakalı bir konunun deşifre edilmesini örtbas etmek. Meselenin özü böyle” yorumunu yaptı.

Bir terör örgütü tarafından hedef gösterildiğini öne süren Zengin, “Böyle yapılarak, 15 Temmuz sonrasında hala vazgeçmeyen, genç kızlarımızı, delikanlılarımızı örgütüne katmaya çalışan terör örgütünün yapmaya çalıştığı bir eyleme itiraz ediyorum. O yüzden bu konu bu kadar büyüyor” değerlendirmesinde bulundu.

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER